Arslan'dan Kutlubey ziyareti

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Kampüsünde 'El Ele Güvenli Geleceğe' Projesi kapsamında açılan standı ziyaret etti. Bartın Valiliğinde aynı zamanda Halk Günü toplantısı da gerçekleştiren Vali Arslan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında çevrim içi yapılan toplantıya da katıldı.

Arslan'dan Kutlubey ziyareti

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Kampüsünde “El Ele Güvenli Geleceğe” Projesi kapsamında açılan standı ziyaret etti. Stant görevlilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Arslan, gençlerle de sohbet ederek Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u da ziyaret etti. Nurtaç Arslan ziyarette Rektör Uzun’a  yeni akademik yılın hayırlı olması temennisinde bulunarak akademisyenlere ve öğrencilerimize başarılar diledi.

Halk Gününde talepleri dinledi

Arslan aynı zamanda Bartın Valiliğinde artık gelenekselleşen Halk Günü toplantısını da gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Zeynep Topcu ve ilgili kurum müdürlerinin de olduğu toplantıda Arslan, vatandaşları dinleyerek kendisine iletilen talep ve sorunlara etkili çözümler üretilerek neticeye kavuşturulması noktasında talimat verdi.

Bakan Yerlikaya valileri topladı

Nurtaç Arslan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında çevrim içi yapılan toplantıya da katıldı. Toplantıda İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ersin Aslan ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yarbay Yavuz Daylak da bulundu.