Arslan'dan Kumluca zirvesi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Kumluca Beldesinde incelemelerde bulundu. Beldedeki Belediyesi Şehitler Meydanı ile çarşı esnafını gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Vali Arslan, belde idarecilerinden de çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Arslan'dan Kumluca zirvesi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Kumluca Beldesinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Kumluca Belediyesini ziyaret eden Vali Arslan, Belediye Başkanı İsmail Can’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, kooperatif başkanları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Arslan, talep ve sorunları dinlerken Şehitler Meydanı ile çarşı esnafını da gezerek onlara hayırlı işler diledi.

Şehit ailesini unutmadı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sinan Oruç’un belde de yaşayan ailesini ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Nurtaç Arslan, şehidin ailesiyle yakında ilgilenerek vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin geride kalan ailelerine sahip çıkmanın en asli görevlerinden biri olduğunu söyledi. Arslan, kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu kaydetti.

Nurtaç Arslan’ın Kumluca zirvesinde  Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İl Jandarma Komutan V. J. Yb. Mete Demircan, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Hüseyinpaşaoğlu, İl Tarım ve Orman Müdür V. Cevdet Akyüz, Bartın Defterdarı Mecit Özdemir, BEDAŞ İşletme İl Müdürü Ali Fuat Aslan, DSİ 233. Şube Müdür V. Muharrem Atalar, İl Telekom Müdürü Serkan Kurt ve Karayolları 156. Şube Şefi Serkan Akyüz de yer aldı.

YEDAM’da inceleme

Arslan, Kumluca dışında il merkezinde bağımlılıkla mücadele kapsamında sorun yaşayan kişilere ve ailelerine ücretsiz psiko-sosyal ve rehabilitasyon desteği veren Yeşilay Danışmanlık Merkezini de (YEDAM) ziyaret etti. YEDAM’ı gezerek bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan/planlanan faaliyetler ve projeler hakkında Bartın Yeşilay Şube Başkanı Ali Rıza Karakoyun’dan bilgi alan Arslan, çağımızın en büyük sorunlarından biri olan bağımlılığın her türlüsüyle mücadelenin önemine değinerek personele çalışmalarında başarılar diledi.