Arslan 'Biz milletimize hesap veririz'

AK Parti Bartın İl Başkan Yaşar Arslan, 'Biz milletimize hesap veririz. 21 yıldır sahadayız ve milletimizle istişare içerisindeyiz. Bütün enerjimizi ülkemiz için milletimiz için harcamaya, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Arslan 'Biz milletimize hesap veririz'

AK Parti Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı ile birlikte ziyaretlerine yoğun şekilde devam eden Arslan, “Ne yaparlarsa yapsınlar, istedikleri role bürünsünler milletimizi kandıramazlar. Milletimize kirli oyunlarını, kirli ittifaklarını anlatmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim derdimiz milletimiz ve ülkemizin geleceği. Bu uğurda yorulmadan, dinlenmeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizle de bağımızı kopartamayacaklar. Çünkü 21 yıldır cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımı yapan, milletimizin yıllarca sürüncemeye bırakılmış sorunlarını çözen AK Partimizdir. 14 Mayıs’tan sonra da sorunları çözmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla artık şahlanış dönemimiz başlayacak. İnşallah milletimizin de desteği ile Bartın’dan 2 milletvekilliğini de kazanarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a mecliste güçlü bir destek vereceğiz. Ülkemiz için, Bartın’ımız için, milletimiz için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Ülkemizin kaynaklarını milletimiz için kullanıyoruz”

 AK Parti’nin icraatlarına muhalefetin hayallerinin bile yetmediğini vurgulayan Arslan, “Doğalgazımızı halkımızın kullanımına sunduk. 21 yıldır dediğimiz gibi, ülkemizin kaynaklarını milletimiz için kullanıyoruz. İlk iş olarak da bu ay için bütün doğalgazı, 12 ay süreyle de 25 metreküpe yan, evin sıcak su ve ocak giderlerini bedavaya getirdik. Çünkü bu doğalgaz milletimizin, ülkemizin kaynağı. Bundan da milletimiz sonuna kadar faydalanacak.” dedi.

“AK Parti varsa her zaman çözüm vardır”

Türkiye Yüzyılında şahlanış dönemi ile birlikte pandemi ve küresel krizin etkilerini de hızlı bir şekilde gidereceklerini ifade eden Arslan, “AK Parti varsa her zaman çözüm vardır. Ülkemiz artık üreterek kazanacak. Bunun için de mücadelemizi sürdürüyoruz. Firmalarımız ihracat rekorları kırıyor. İnşallah enerjideki dışa bağımlılığımız da azaldıkça şahlanış sürecimiz hızlanacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde verdiğimiz bütün sözleri bir bir yerine getireceğiz. Bu yüzden doğru adımlarla yola devam diyoruz. Doğru adımlarla yola devam, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyoruz” dedi.