Arslan, 19 Mayıs'ı kutladı

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekerek, ' 28 Mayıs'ta Bartın'dan güçlü bir destekle Türkiye Yüzyılına güçlü bir adım atacağız. Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa' dedi. 

Arslan, 19 Mayıs'ı kutladı

 

 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri öncesi Bartınlara seslendi. Türkiye Yüzyılında ülke ve Bartın için hizmet ve çözüm üretmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydeden Arslan, Ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için bu önemli yol ayrımında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bizler ile birlikte olan, ülkesine sahip çıkan, Türkiye yüzyılı için bizlere inanarak her ziyaretimizde bizleri kucaklayan, desteklerini esirgemeyen ve Cumhurbaşkanına bir kez daha sahip çıkan Bartın halkına teşekkürü borç biliriz.” dedi.
“Aydınlık yarınlara, emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz”
Seçimlerin sonucunun en iyi şekilde analizini yapacaklarını bu kapsamda çalışmaları bunna göre şekillendireceklerini ifade eden Arslan, “Bartın’ın derdiyle dertlenmek, sorunlara çözüm üretmek, önerileri can kulağıyla dinlemek, eleştirileri baş üstüne koyarak ders çıkartmak, hemşehrilerimizin içinde olup kapmadan sadece hemşehrilerimiz İçin çalışıp memlekete hizmet getirmek boynumuzun borcudur. 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı yapıp zaferimizi tamamına erdireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde aydınlık yarınlara, emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. İnşallah 28 Mayıs’ta Bartın’dan güçlü bir destekle Türkiye Yüzyılına güçlü bir adım atacağız. Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa” şeklinde konuştu.