Amasra Uluslararası Şehir Festivali başlıyor

Amasra Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Amasra Uluslararası Şehir Festivali 30 Ağustos'ta başlıyor.

Amasra Uluslararası Şehir Festivali başlıyor

Amasra İlçesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Amasra Uluslararası Şehir Festivali 30 Ağustos tarihinde başlayacak 2 Eylül tarihinde sona erecek.

Festival kapsamında konserler, tiyatro oyunu, film gösterimleri, atölyeler, seramik, resim ve panel etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Amasra Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Recai Çakır, Amasra’da toplumsal yaşamın gerektirdiği etkileşimlere ortam sağlamak, kültürel faaliyetleri bir bütünlük içerisinde bir araya getirmek, bu faaliyetlerin yapılmasında odak noktası olmak ve özel kültür faaliyetlerine örnek teşkil etmek amacında olduklarını belirtti.

Çakır öte yandan tüm halkı festivale davet ettiği açıklamasında, “Eğitim, dinlence ve eğlence gibi etkinlikler için yapılmakta olan ve aynı zamanda geçmiş ile ilgili kültür değerlerinin gelecek nesillere tanıtılması ve öğretilmesinde aracı rolü üstlenmesi amaçlanan 2. Amasra Uluslararası Şehir Festivali’ne tüm Amasralıları ve Amasra’daki misafirleri bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.