Amasra'da kış hazırlıkları tamam

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, kışın olası zorluklarını en aza indirmek ve ilçeyi kışa hazırlamak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Toplantıda ilçedeki altyapı ve ulaşım sistemlerini güçlendirmek adına planlanan kışa hazırlık çalışmalarını ele alındı.

Amasra'da kış hazırlıkları tamam

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, kışın olası zorluklarını en aza indirmek ve ilçeyi   kışa hazırlamak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Toplantıda ilçedeki altyapı ve ulaşım sistemlerini güçlendirmek adına planlanan kışa hazırlık çalışmalarını ele alındı. Personel arasında etkileşim ve iş birliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Başkan Çakır, kış aylarında karşılaşabilecekleri olası sorunları önceden belirleyip çözüm stratejileri geliştirmek adına ekip ile birlikte fikir alışverişinde bulundu. Recai Çakır, "Kentimizin bayındırlığı için gece gündüz, kar kış demeden çalışan Belediyemiz Fen İşleri personelimizin öğlen yemeğine iştirak ettim. Göreve geldiğimizden bu yana Amasra Modeli ile kardeş belediyemiz ve kamu kurumlarımızla yardımlaşarak envanterini güçlendirdiğimiz, bütçemizden ayırdığımız payı büyüterek sarf malzeme stoğunu artırdığımız Fen İşleri Müdürlüğümüz dar kadrosuyla, inançla çalışmaya devam ediyorlar. Onlara kentimiz adına minnettarım. Kış mevsimi, altyapı ve ulaşım hizmetleri açısından birçok zorluğu beraberinde getirebilir. Bu nedenle, Fen İşleri Müdürlüğü personelimizle bir araya gelerek kışa hazırlık çalışmalarını detaylı bir şekilde planlıyoruz. Hedefimiz, şehrimizi olası sıkıntılara karşı güçlü bir şekilde korumak ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak" dedi.

Toplantı, samimi bir atmosferde geçerken, ekip üyeleri arasında güçlü bir iletişim ve iş birliği kültürü oluşturmayı amaçladı. Kışa hazırlık çalışmalarıyla ilgili alınacak tedbirler, belediyenin kış mevsimine daha etkin ve hazır bir şekilde girmesini sağlayacak.