Amasra'da ilk kazma vuruldu

Geçen günlerde doğalgaz hattı borularının sevkiyatı gerçekleşen Amasra'da ilk kazma vuruldu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç müjdeli haberi sosyal medyadan paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, 'Amasra ilçemizde doğalgaz inşaatında ilk kazmayı vurduk. 20 kilometre uzunluğundaki inşaatın tamamlanmasıyla Amasralı hemşerilerimizi de doğalgaz konforuyla tanıştırmış olacağız' dedi.

Amasra'da ilk kazma vuruldu

 

Geçtiğimiz günlerde doğalgaz hattı borularının Amasra’ya sevkiyatı sonrası, Amasra’da doğalgaz için ilk kazma vuruldu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç müjdeli haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla verdi. Grup Başkanvekili Tunç paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 “Çeşm-i Cihan Amasra’mıza hayırlı olsun. İl merkezi ve Kozcağız Beldemizin ardından bugün Amasra ilçemizde doğalgaz inşaatında ilk kazmayı vurduk. 20 kilometre uzunluğundaki inşaatın tamamlanmasıyla Amasralı hemşerilerimizi de doğalgaz konforuyla tanıştırmış olacağız. Türkiye yüzyılı ile diğer ilçe ve beldelerimizi de hızlı bir şekilde doğalgazla buluşturacağız.”