Altınçubuk yeniden başkan oldu

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 12'inci Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Kongrede yapılan seçimde mevcut başkan Turgut Altınçubuk güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Altınçubuk yeniden başkan oldu

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 12’inci Olağan Genel Kurulu toplantısı Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıda yapılan seçimle mevcut başkan Turgut Altınçubuk güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve çok sayıda davetli katıldı. 

“Farkındalık oluşturmak önceliğimizdir”

Toplantı sonrası açıklama yapan Bartın Belediye Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Belediye olarak spora ve sporcuya desteklerini dile getirerek “Konu ile ilgili açıklamasında “Öncelikle Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongrede yeniden güven tazeleyerek Başkan seçilen Turgut Altınçubuk ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Bartın Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Her yaştan her insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek, çocuklarımız ve gençlerimizin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak önceliğimizdir. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk başkanlığında tüm spor kulüp başkanlarımızın spora katkıları, gençlerimizi spora sevk etmeleri ve başarıları hepimizin gururudur. Amatörlerin profesyonelliğin temelini oluşturduğu düşüncemle, tek aday olarak tekrar güven tazeleyen Turgut Altınçubuk ve yönetim kuruluna başarılarının devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.