Alınan ve alınacak diğer tedbirler değerlendirildi

Bartın'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen 'Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı'nda Kurban Bayramının huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesi için yapılacak trafik denetimleri ile yol kontrolleri, turizm bölgeleri başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak bulunabileceği alanlarda alınacak güvenlik tedbirleri ile ilimizde Kurban Bayramı süresince herhangi bir olayın meydana gelmemesi amacıyla alınan ve alınacak diğer tedbirler değerlendirildi.

Alınan ve alınacak diğer tedbirler değerlendirildi

Bayram öncesi “Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi” toplandı

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi.

Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle kurumların koordineli olarak bayram öncesi, sırası ve sonrasında alacakları güvenlik, trafik tedbirleri ile diğer tedbirlere ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü ve Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından kurbanlık hayvanların nakil ve satışları, kurban kesim yerlerine yönelik alınacak tedbirler, Kurban Bayramının huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesi için yapılacak trafik denetimleri ile yol kontrolleri, turizm bölgeleri başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak bulunabileceği alanlarda alınacak güvenlik tedbirleri ile ilimizde Kurban Bayramı süresince müessif bir olayın meydana gelmemesi amacıyla alınan ve alınacak diğer tedbirler değerlendirildi.

 

Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Garnizon Komutan Vekili, Belediye Başkan Yardımcısı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutan Vekili, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı ile konuyla ilgili birim amirleri ve yetkilileri katıldı. (Haber Merkezi)