Aldatmaz 'Yatırımlar artarak devam edecek'

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın halkının 14 Mayıs günü güçlü bir destekle AK Parti'ye olan güvenini sandığa yansıtacağını ve Bartın'daki yatırımların Türkiye Yüzyılı'nda daha da artarak devam edeceğini söyledi.

Aldatmaz 'Yatırımlar artarak devam edecek'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz seçime sayılı günler kala saha çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. AK Parti teşkilatlarının tam kadro sahada olduğunu ve tek vücut halinde hedefe odaklandığını söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Halkımız kurulduğu günden bugüne tüm müdahalelere rağmen dimdik ayakta durmayı başarmış ve halkına hizmetten bir an olsun kopmamış olan AK Parti’ye olan güvenini 14 Mayıs günü bir kez daha sandığa yansıtacak. Vatandaşalrımız cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve 28. dönem milletvekili seçimi için de AK Parti Milletvekili Adaylarına tam yetki verecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılında çok büyük değişimlere ve birbirinden önemli gelişmelere hep birlikte şahit olacağız. Üretimin, istikrarın, gücün, istikbalin yüzyılında Bartın’ımızda da yatırımlar artarak sürecek.

“Bartın’ın yüzyılı olacak”

AK Parti’nin Türkiye’mize kazandırdığı eserler ve yatırımlar ortadadır. AK Parti’nin halkından aldığı güç her dönemde hizmete, esere ve yatırıma dönüştü. AK Parti hükümetleri uyguladığı yatırım programları ile esnafımızın, sanayicimizin, ticaret erbaplarımızın, üreticimizin gücünü artırdı. Bugün ilimizin en ücra noktasındaki köylerimize kadar giden hizmetler herkesin takdirindedir. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizin birçok noktasında bu eserleri ve hizmetleri görmekten son derece gururluyuz. Yeni dönemde ilimize sanayiden turizme, eğitimden spora kadar her alanda çok daha fazla hizmet sunmak, çok daha fazla yatırım kazandırmak üzere halkımızın desteğine talibiz. İddialıyız, yeni dönem refahın, huzurun ve kalkınmanın ve Bartın’ın yüzyılı olacak.

“Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecek”

 Seçim süreci kapsamında binlerce vatandaşımızla buluştuk. Her birinin samimiyeti, her birinin Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye olan güveni nettir. Pandemi gibi tüm dünyada etkili olan ve global bir ekonomik buhran oluşturan dönemi geride bıraktık, savaşlar nedeniyle Avrupa ülkelerinin dahi sıkıntı yaşadığı bir dönemi geride bıraktık. Ne pandemi, ne dünyanın içinde bulunduğu ekonomik kriz süreçlerinde ne de yaşanan diğer olumsuzluklarda üretimin aksamasına izin vermedik. Alınan hızlı önlemler ve açıklanan destek paketleriyle sanayicimiz ve çiftçimiz üretsin, işçimiz alın terinin karşılığını alsın, ekonomimizin çarkları dönsün diye var gücümüzle gayret gösterdik. Ve güçlü Türkiye gerçeği ile bu zor günleri geride bıraktık. Yaşanan böylesi zor dönemlere karşın Türkiye’de ve ilimizde dev yatırımlar, dev hizmetler durmaksızın devam etti. Fabrikalarımızın kapısı kapanmadı. Çalışanlarımızın alın teri kurumadı. Enflasyona karşı mücadelemiz de kararlılıkla sürüyor. Bu mücadelenin meyvelerini almaya başladık. Yeni dönemde de bu kararlı duruş devam edecek. Halkımızın güveni ve desteği ile Türkiye güçlü adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam edecek.

“14 Mayıs’ın kazananı Bartın’ımız olacak”

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin inşa ettiği güçlü Türkiye gerçeği ile vatandaşlarımız, esnaflarımız, gençlerimiz ve sanayicilerimiz yeninden güven ve istikrar diyor. Bartın, yeni yüzyılda tarih yazmak için büyük bir heyecanla 14 Mayıs'ı bekliyor. Milletimiz her ortamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize olan güvenlerini ortaya koyuyor. Gençlerimiz, kadınlarımız, emeklilerimiz, çalışanlarımız, toplumun her kesimi bu güvene ortak oluyor. Söz veriyoruz, Türkiye Yüzyılı’nda kadınlarımız ve gençlerimizin istihdamının artırılması için özel politikalarımızı Bartın’da başarıyla uygulayacağız. Söz veriyoruz, kadın ve gençlerimizin iş gücüne katılma oranını çok daha yukarıya çekeceğiz. Söz veriyoruz, genç girişimcilerimizi destekleyecek, yenilikçi buluş ve projelere hibe desteğini artıracağız. Söz veriyoruz, önümüzdeki Türkiye Yüzyılı gençlerimiz ve kadınlarımız için fırsatların hakim olduğu bir dönem olacak. Söz veriyoruz, Türkiye’nin bağımsız ekonomisi güçlenirken istikrar sürecek. Söz veriyoruz, halkımızın daima yanında yer alan bir şiar ve hizmet anlayışı ile görevde olacağız. Ve söz veriyoruz, Türkiye Yüzyılı’nın kazanan, gelişen, büyüyen şehirlerinden biri Bartın olacak. Bu gelişim, bu büyüme her bir ferdimize yansıyacak. Söz veriyoruz, 14 Mayıs’ın kazananı Türkiye’miz ve Bartın’ımız olacak.”