Aldatmaz ve Arslan'dan Karaman'a bayram ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Nihal Karaman'ı ziyaret ederek Kurban Bayramını kutladı.

Aldatmaz ve Arslan'dan Karaman'a bayram ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Nihal Karaman’ı ziyaret ederek Kurban Bayramını kutladı.  Sohbet havasındaki ziyarette Milletvekili Aldatmaz, "Mübarek Kurban Bayramıyla birlikte sevgi ve hoşgörü vesilesi olan bir bayrama daha birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumumuzun manevi zenginlik kaynağı olan bayramlar; toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı müstesna günlerdir. Bu nedenle içerisinde bulunduğumuz Kurban Bayramı’nın kıymetini de iyi bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın  Mübarek Kurban Bayramını tüm içtenliğimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Arslan da Kurban Bayramını kutladı

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da Bayramların, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı günler olduğuna dikkat çekerek, “Yine bayramlar milli ve dini değerlerin yaşatıldığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlıkların unutularak kardeşçe kucaklaşmaların olduğu müstesna günlerdir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut ve sevgi aşılayan bu mübarek günlerin kıymetini bilerek başta yakınlarımız olmak üzere kimsesizlerimizi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmeli; büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Komşularımızla, şehit ve gazi ailelerimizle hasbihal ederek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Şüphesiz ki kestiğimiz kurbanlar da merhamet duygularımızı harekete geçirerek kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayacak; yardımlaşma ve paylaşma bilinciyle kardeşçe kucaklaşmamıza vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Bartınlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Başkan Karaman ise Yusuf Ziya Aldatmaz ve Yaşar Arslan’a ziyaretleri için teşekkür ederek onların bayramlarını kutladı.