Aldatmaz 'Türkiye Yüzyılı gençlerimizin yüzyılı olacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Atatürk Stadyumundaki çalışmaları incelerken yaptığı açıklamada Bartın'ın son 20 yılda çok önemli spor tesisleri ve merkezlere kavuştuğunu, bu yatırımların yeni dönemde de artarak devam edeceğini söyledi.

Aldatmaz 'Türkiye Yüzyılı gençlerimizin yüzyılı olacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ı makamında ziyaret ederken Bartın Atatürk Stadyumundaki çalışmaları da yerinde inceledi. AK Parti iktidarlarında Bartın’ın sayısız yatırıma kavuştuğunu, spor alanında da eşsiz yatırımlar yapıldığını söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz, Atatürk Stadyumu’nun yapılacak çalışmalarla Bartın’a yakışır modern bir kompleksine dönüşeceğini ifade etti. Atatürk Stadyumu Bakım Onarım İşi ile birlikte Ömertepesi Sentetik Futbol Sahası Portatif Çelik Tribün Bakım Onarım İşi İhalesi sözleşmelerinin 20 Mart 2023 tarihinde gerçekleştiğini, yüklenici firmaya yer tesliminin de 23 Mart 2023 tarihinde yapıldığını kaydeden Aldatmaz söz konusu çalışmaların bedelinin 19 milyon 447 bin TL +KDV olduğunu söyledi. Atatürk Stadyumu ve Ömertepesi Sentetik Futbol Sahasındaki çalışmalar için yüklenici firmaya 180 gün süre verildiğini sözlerine ekleyen Aldatmaz, tüm çalışmaların 19 Eylül 2023 tarihinde tamamlanacağını ifade etti.

“Yatırımlar yeni dönemde de hızla sürecek”

Bartın’da spora ve gençliğe yönelik hizmetlerin süreceğinin de altını çizen Aldatmaz, “Bartın’da spora ve gençlere yapılan yatırımlar, tesisler gurur verici nitelikte. Bugün Ömertepesi’ndeki futbol sahamız, gençlik merkezimiz, kapalı yüzme havuzumuz, sporcu fabrikamız gençlere ve spora yapılmış yatırımlardan sadece bir kaçı. Bu eserlerin tümü minik yavrularımız ve gençlerimizin adeta ikinci yuvası oldu, oluyor. İlçelerimize ve beldelerimize kazandırdığımız sahalar ve tesislerde AK Parti’nin gençlere ve spora verdiği değerin göstergesi. Bartın Merkez Yanaz Köyü’nde 200 yıllık bir geçmişe sahip Batı Karadeniz’in Kırkpınarı konumundaki alana da tribünleri ve tesisiyle modern bir güreş kompleksi kazandıran yine AK Parti oldu. Ata sporumuz güreşin daha modern şartlarda yapılması, çocuklarımız ve gençlerimizin bu spora ilgisinin yeniden canlandırılması ve İlimizde spor turizminin geliştirilmesi amacıyla Yanaz Köyü’nde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan yeni sosyal tesisler ve güreş alanı sporcularımıza ve sporseverlerimize uzun yıllar hizmet edecek. Yine ilimizde modern yurtlar inşa ederek üniversite öğrencilerimizin konforu için dev eserlere imza attık. Son 20 yılda inşa edilen okullarımız da gerek derslikleri gerekse spor salonlarıyla adeta kolej kalitesini yakaladı. Üniversitemiz de gençliğe ve spora yatırımın onur duyulacak, gurur duyulacak göstergelerinden biri. Üniversitemizin bir yandan akademik, bir yandan da sportif başarılarıyla göğsümüz kabarıyor. Gençlerimize ve sporcularımıza yönelik tüm yatırımlar yeni dönemde de hızla sürecek. Bizler halkımızın güçlü desteği ile ilimizi 2 milletvekiliyle TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Bartın’ımızın dört bir yanındaki yatırımların takipçisi olacak ve yeni yatırımların da müjdesini vereceğiz. Türkiye yüzyılını gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı Bartın’ın ve gençlerimizin yüzyılı olacak.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Aldatmaz 'Türkiye Yüzyılı gençlerimizin yüzyılı olacak'
Aldatmaz 'Türkiye Yüzyılı gençlerimizin yüzyılı olacak'
Aldatmaz 'Türkiye Yüzyılı gençlerimizin yüzyılı olacak'
Aldatmaz 'Türkiye Yüzyılı gençlerimizin yüzyılı olacak'