Aldatmaz, son toplantıyı mercek altına aldı

Eylül gündemi görüşmelerini tamamlayan İl Genel Meclisinin son toplantısında AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da katıldı. Toplantı öncesinde Milletvekili Aldatmaz, İl Özel İdaresine gereken desteği her zaman vereceklerini ifade ederken İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın'ın gelişimi ve kalkınması için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Aldatmaz, son toplantıyı mercek altına aldı

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi Üyeleri, Eylül gündemi görüşmelerini tamamladı. Meclisin son toplantısını AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da takip etti. Milletvekili Aldatmaz toplantı öncesinde İl Özel İdaresinin görev ve sorumluluk alanlarındaki çalışmaların önemini vurguladı. Milletvekilliği döneminde Özel İdarenin başta makine parkının yenilenmesi olmak üzere ihtiyaç olan ekip ve ekipmanların temininde Özel İdareyi destekleyeceklerini belirten Aldatmaz, Bartın’ın kırsal alandaki hizmet kalitesini hep beraber artıracaklarını söyledi. İl Genel Meclis Üyelerine Bartın’a kazandırdıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Aldatmaz Eylül ayı toplantılarında alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Dursun: “Bartın için işbirliği içerisinde çalışacağız”

Yusuf Ziya Aldatmaz’a Meclis ziyareti için teşekkür eden Başkan Dursun da “Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’ın İl Genel Meclisimize yapmış olduğu bu ilk ziyaretini son derece önemsiyoruz. Sayın Vekilimizin meclis kürsüsünden vermiş olduğu mesajları da çok değerli buluyoruz. O nedenle yereldeki bir meclis olarak yine her zaman olduğu gibi Bartın’ın büyümesi ve gelişmesi için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bartın'ın geleceği için yapılan çalışmalar son derece önemli. İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum.  Bartın'ın kalkınması ve gelişmesi için ellimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

 

 

Aldatmaz, son toplantıyı mercek altına aldı
Aldatmaz, son toplantıyı mercek altına aldı
Aldatmaz, son toplantıyı mercek altına aldı
Aldatmaz, son toplantıyı mercek altına aldı