Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz partisinin İl Başkanı Yaşar Arslan'la birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçilen Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu. Cumhur İttifakının adı Bartın Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu'nu da ziyaret eden Milletvekili Aldatmaz, seçimlerle ilgili 'Milletimizin kararına saygımız sonsuzdur' değerlendirmesinde bulundu.

Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz partisinin İl Başkanı Yaşar Arslan’la birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçilen Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu. Milletvekili Aldatmaz ziyaretlerle ilgili “Mahalli İdareler Seçimleri sonucu Doğa Kentimiz Ulus Belediye Başkanlığı’nı kazanan Hasan Hüseyin Uzun’u AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Arslan ve Teşkilat üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Abdipaşa Belediye Başkanlığı’nı kazanan Yaşar Dönmez’e ve Kozcağız Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Karaman’na da ziyaretler gerçekleştirdik. Kıymetli Başkanımızı tebrik ediyoruz. Durman yok yola devam diyorum” dedi.

“Hepimizin ortak paydası Bartın”

Cumhur İttifakının adı Bartın Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nu da ziyaret eden Aldatmaz bu ziyaretle ilgili “AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Arslan ile birlikte Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkanı Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu işyerin ziyaret ettik. Milletimizin kararına saygımız sonsuzdur. Biz ilk günkü heyecanımızla Bartın için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak paydası Bartın” değerlendirmesini yaptı.

“Milletimiz kararını vermiştir”

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiğini kaydeden Aldatmaz “İlimizde sporun gelişmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp spora yönelmesi ve bu anlamda kazanılacak başarılarla da kent tanıtımına katkıda bulunmasını arzu ettiğimizi belirterek ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduğumu söyledim” açıklamasını yaparken 31 Mart yerel seçimlerini ise “Millet iradesi sandığa yansımış milletimiz kararını vermiştir. Milletimizin kararına saygımız sonsuzdur.  Biz ilk günkü heyecanımızla Bartın için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak paydası Bartın.  Kazanan Bartın olsun, seçim sonuçları Bartın'ımıza ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesini yaptı.

 

Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'
Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'
Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'
Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'
Aldatmaz: 'Milletimizin kararına saygımız sonsuz'