Aldatmaz'dan yoğun ziyaret turu

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın'da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinleyip sohbet etti. Davet edildiği programlara da katılan Aldatmaz, mutlu günlerinde de vatandaşların yanında oldu.

Aldatmaz'dan yoğun ziyaret turu

Bartın’ın tüm ilçelerini, beldelerini ve köylerini karış karış dolaşmayı planlayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, meclisin tatile girmesiyle birlikte soluğu memleketi Bartın’da aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ankara’daki yoğun mesaisinin ardından Meclis’in 1 Ekim’e kadar tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Bartın’a geldi.

Bir yandan TBMM’deki komisyon görüşmeleri ve yasama faaliyetleri nedeniyle aralıksız mesai yapan Aldatmaz, Bartın’da da bir an olsun boş durmadı.

Meclis’in tatil olmasına rağmen ilk fırsatta memleketi Bartın’a gelen Aldatmaz, bir dizi ziyaret gerçekleştirirken davetlere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda etkili olan sağanak yağışların neden olduğu sel felaketi sonrası zarar gören yerlerde incelemelerde bulunan Aldatmaz, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Aldatmaz, ilin ekonomisine katkı sağlayacak, değer katacak her projeyi çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

“Bu sıkıntıların tek çözüm adresi yine AK Partidir”

AK Parti'nin bir çözüm partisi olduğunu dile getiren Aldatmaz, “20 yılda ülkenin kangrenleşmiş, halı altına süpürülmüş bütün sorunlarını AK Parti çözdüğü gibi bundan sonraki sorunlarını da kesinlikle sadece ve sadece AK Parti çözecektir. Bugün vatandaşlarımızın çektikleri sıkıntıları biliyoruz ama vatandaşlarımız da çok iyi biliyor ki bu sıkıntıların tek çözüm adresi yine AK Partidir. Cumhurbaşkanımız bu ülkenin adeta sigortası konumundadır. Nerde bir sorun çıksa milletimiz kime gideceğini ve kimin bu sorunu çözeceğini çok iyi biliyor. Küresel anlamda yaşanılan ekonomik sıkıntı birçok ülkede yakından hissediliyor ama biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızı da esnafımızı da bu yüksek fiyatlara karşı ezdirmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah'ın izniyle enflasyonu da dizginleyeceğiz ve vatandaşımızı rahata kavuşturacağız kimse endişe etmesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizler gecemizi gündüzümüze katmış vaziyetteyiz. Her gün vatandaşımızı rahatlatacak bir adım atıyoruz. Attığımız bu adımların meyvesini inşallah kısa bir süre içinde alacağız. Milletimiz neler yapıldığını, nasıl bir mücadele ortaya koyduğumuzu çok iyi görüyor ve biliyor. Meclis tatil dönemi için çalışmalarına ara verdi ancak bizler memleketimizde sahadayız. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. 7’den 70’e herkese dokunuyoruz. Halkımızla bir araya gelmeye onların sorunlarını ve taleplerini dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.