Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu

Ramazan Bayramını Bartın'da geçiren AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, kent merkezi başta olmak üzere, Amasra, Kurucaşile, Ulus İlçeleri ile Abdipaşa, Kumluca, Kozcağız ve Hasankadı Beldelerini ziyaret ederek Bartın'da adım adım herkesle bayramlaştı.

Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu

Ramazan Bayramını Bartın’da geçiren AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, kent merkezi başta olmak üzere, Amasra, Kurucaşile, Ulus İlçeleri ile Abdipaşa, Kumluca, Kozcağız ve Hasankadı Beldelerini ziyaret ederek Bartın’da adım adım herkesle bayramlaştı. İlk olarak AK Parti Bartın İl Başkanlığında partililerle bir araya gelerek onların bayramını kutlayan Milletvekili Aldatmaz, daha sonra Millet Konağında Bartın Valisi Nurtaç Arslan önderliğinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak Bartınlıların teker teker bayramını kutladı.

Kozcağız ve Hasankadı’ya ziyaret

İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ında eşlik ettiği bayram ziyareti turuna Aldatmaz, Kozcağız Beldesiyle başladı. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı makamında ziyaret eden Aldatmaz, belde halkı ve esnafının da bayramını kutladı. Aldatmaz, Kozcağız’da Bakioğlu Köyü vatandaşlarıyla da bir araya geldi. Ardından Hasankadı’ya geçen Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Hasankadı Belde Başkanlığında partililerle bir araya gelerek sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bayramlaştı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla gerçekleştirdiği bayramlaşma programına da AK Parti Bartın Teşkilatıyla birlikte katılan Aldatmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; gece-gündüz demeden var gücüyle çalışan, dava arkadaşlarımızın, Bartın’lı hemşehrilerimizin ve Aziz Milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum” dedi.

Kumluca ve Abdipaşa’yı da ziyaret etti

 31 Mart seçimlerinde görevi MHP’li İsmail Can’dan devralan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt’la da Kumluca Belediyesinde bir araya gelen Yusuf Ziya Aldatmaz, Başkan Bozkurt başta olmak üzere belediye personelinin ve belde halkının bayramını kutladı. Uzun süreli belediye başkanlığıyla Abdipaşa’da artık efsane haline gelen Yaşar Dönmez’i de ziyaret eden Aldatmaz, Abdipaşalılarla sohbet etti.

Ulus ve Amasra’da bayram turu

Bu bayram Ulus İlçesini ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart’ta üçüncü kez belediye başkanı seçilen Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’la da makamında bir araya geldi. Aldatmaz, Başkan Uzun’la birlikte ilçe esnafını da ziyaret ederek hem esnafın hem de vatandaşların bayramını kutladı. İlçe ziyaretlerine Amasra’yla devam eden Aldatmaz, AK Parti Amasra İlçe Teşkilatı ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Amasra sonrası durak Kurucaşile

Amasra sonrası Kurucaşile yolu üzerindeki Avara Köyüne uğrayan Yusuf Ziya Aldatmaz, Avaralılarla sohbet edip onların bayramını kutlarken yine aynı istikamette yer alan Karaman Köyü sakinleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Kurucaşile’de ilk durağı Tekkeönü olan Aldatmaz, ardındansa AK Parti Kurucaşile İlçe Teşkilatıyla da bir araya gelerek ilçe esnafının ve vatandaşların bayram sevincine ortak oldu.

Bartınlılara bayram mesajı

Yusuf Ziya Aldatmaz, yayımladığı bayram mesajında ise Bartınlılara “Milli değerlerimizi kuvvetle hatırladığımız bu mübarek ayda, sahur ve iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma ve dayanışmalarla dolu bu müstesna zaman dilimini uğurlarken, hep birlikte sevincini yaşayacağımız Ramazan Bayramına erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramın gelişiyle birlikte, içimizdeki sevinç ve mutluluğun en yükseğe ulaşacağı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceği bir zaman dilimindeyiz. Sevdiklerimizle bir araya gelip, gönüllerince hasret gidermek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsat.

Bu özel günlerde, dualarımızın kabul olduğu, huzurun ve mutluluğun her yuvaya dolduğu bir bayram geçirmenizi dilerim. Birlikte geçirdiğimiz güzel Ramazan günlerinin ardından, bayramın coşkusunu doyasıya yaşayarak, geleceğe umutla bakalım.

Bu vesile ile başta şehit ailelerimiz olmak üzere Türk İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlarken, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” sözleriyle seslendi.

Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu
Aldatmaz'dan yoğun bayram temposu