Aldatmaz'dan Kozcağız'da sel incelemesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve Kozcağız Belediyesi Başkanı Mustafa Karaman'la birlikte 9 Temmuz'da yaşanan sel ve su baskınlarından etkilenen Kozcağız Beldesinde incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi.

Aldatmaz'dan Kozcağız'da sel incelemesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve Kozcağız Belediyesi Başkanı Mustafa Karaman’la birlikte 9 Temmuz’da yaşanan sel ve su baskınlarından etkilenen Kozcağız Beldesinde incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı belde ziyaretinde Milletvekili Aldatmaz ilk olarak sel ve su baskınlarının yaşandığı akşam tamamlanmamış ve su tutmamasına rağmen yüzde 15 oranında su tutarak daha büyük bir afetin olmasına engel olan Kozcağız Barajında incelemelerde bulundu. Devlet Su İşleri (DSİ) yetkililerinde barajın son durumuyla ilgili bilgi alan Yusuf Ziya Aldatmaz, barajdaki çalışmaları da yakından takip etti.

Aldatmaz sel anından itibaren sahadan hiç ayrılmadı

Yine beldede sel ve su taşkınlarından etkilenen Aşağıdere ve Özbaşı  Köylerini ziyaret eden Aldatmaz, köyde incelemelerde bulunarak köy sakinlerine teker teker geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bartın’da selin yaşandığı ilk anlardan itibaren sahada olan Yusuf Ziya Aldatmaz, suların çekilmesiyle birlikte selin izlerini silmek adına yapılan çalışmaları yine sahada yerinde takip etmişti. bu kapsamda yine sah ziyaretlerine ara vermeden devam eden Yusuf Ziya Aldatmaz, hem selzede vatandaşların yanında olmaya devam ediyor hem de incelemelerde bulunarak eksiklikleri yerinde tespit edip talepleri dinliyor.