Aldatmaz'dan Bitmez için baş sağlığı mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, kürsüde konuşurken fenalaşarak yere yığılan ve kalp masajı yapılarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz bir mesaj yayınlayarak Milletvekili Bitmez'e Allah'tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diledi.

Aldatmaz'dan Bitmez için baş sağlığı mesajı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulunda, Meclis, Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve yüksek yargı kurumlarının 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerinde partisi adına söz almıştı. İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve hükümetin dış politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bitmez, 22 dakika süren konuşmasını tamamladıktan sonra yere yığılmıştı. Milletvekilleri, Bitmez'e müdahale etmek için kürsüye doğru koşmuştu.  Doktor milletvekillerinden İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ile AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Bitmez'e kalp masajı uygulamıştı. Bitmez, daha sonra Genel Kurul Salonu'na getirilen sedye ile ambulansa taşınarak Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Hastanesindeki tedavisi devam eden Hasan Bitmez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz bir mesaj yayınlayarak Milletvekili Bitmez’e Allah’tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diledi. Milletvekili Aldatmaz mesajında “Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrendim. Sayın Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, Saadet Partisi camiasına, Gazi Meclisimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.