Aldatmaz 'Bartın'ımız büyümeye ve gelişmeye devam edecek'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın'ın il oluşunun 32. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz mesajında, 'Her geçen gün büyüyerek gelişen, geçmişi gibi geleceği aydınlık Cumhuriyet Kenti Bartın'ımızın il oluşunun 32. yıldönümünü kutluyorum.' Dedi.

Aldatmaz 'Bartın'ımız büyümeye ve gelişmeye devam edecek'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ın il oluşunun 32. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Aldatmaz yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz’in kıyısında, Küre Dağları’nın muhteşem doğasıyla iç içe olan ilimiz, doğal güzelliklerinin yanı sıra zengin yeraltı kaynaklarıyla ülkemiz ekonomisine değer katan bir şehir olup her geçen gün; sanayi, turizm, tarım ve birçok alanda gelişimini sürdürmeye devam etmektedir. Özellikle son 21 yılda AK Parti iktidarı ile önemli yatırımlara sahne olan ilimizdeki yatırımlarda hız kesmeden sürmektedir.  Cumhuriyetin aydınlık kentlerinden biri olan ilimiz tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla, deniziyle Batı Karadeniz bölgesinin incisi konumuna gelmiştir. Milyarlarca TL’lik kamu yatırımının tamamlandığı ve yine milyarlarca TL’lik kamu yatırımının sürdüğü ilimizin aydınlık yarınlara ulaşmasını gaye edinerek sürdürdüğümüz çalışmalar Bartın’ımızın dışında TBMM çatısı altında da azim ve gayret içinde devam etmektedir.

“İlimiz bölgesindeki konumunu çok daha üst noktalara taşıyacaktır”

Göç veren değil göç alan bir şehre dönüşen Bartın’ımızda eğitimden sağlığa, gençlik ve spordan ulaşıma, adaletten emniyete, çevre ve şehircilikten tarım ve ormana, enerjiden sanayiye hemen her alandaki yatırım ve hizmetler şehrimizin geleceğini çok daha ileriye taşıyacak olup, ilimiz bölgesindeki konumunu çok daha üst noktalara taşıyacaktır. Fatih Sultan Mehmed Han’ın emaneti Çeşm-i Cihan Amasra’mız, doğa kenti Ulus’umuz, tekne ve yat imalatıyla Osmanlı geleneğinin devam ettiği Kurucaşile ilçemiz başta olmak üzere Kozcağız, Abdipaşa, Kumluca ve Hasankadı beldelerimizle birlikte tüm köylerimizde vatandaşlarımızın yaşam refahını yükselten çalışmalara imza atmaya da dün ve bugün olduğu gibi yarında devam edeceğiz.

“Bartın’ımızı birlik, beraberlik ve ortak akıl ile daima ileriye taşıyacağız”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz geleceğine ışık tutan Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Bartın’ımızı birlik, beraberlik ve ortak akıl ile daima ileriye taşıyacağız. Bartın’ın il oluşundan bugüne dek Milletvekili olarak görev yaptığı dönemler içinde şehrimizin gelişmesi ve büyümesinde çok büyük emekleri olan başta Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’a ve ilimiz için taş üstüne taş koymuş tüm siyasetçi ve bürokratlarımıza, STK temsilcilerimize, siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. 1991 yılında Bartın’ın İl olmasını sağlayan kanun teklifini veren merhum Milletvekilimiz Pertev Aşçıoğlu’nu da saygıyla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle güzel şehrimizin Bartın’ın il oluşunun 32. Yılını kutlarken, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, saygıdeğer Bartınlı hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”