Aldatmaz 'AK Parti'nin zaferi yakın'

Bartın'da AK Parti rüzgarının estiğini ve AK Parti'nin Bartın'da 2'de 2 yaparak mecliste güçlü bir şekilde temsil edileceğini ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, 'Bartın'ın kararı kesin. Türkiye Yüzyılı'nda millete hizmet devam edecek, yatırımlar ilimize katlanarak gelecek.' Dedi.

Aldatmaz 'AK Parti'nin zaferi yakın'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’da AK Parti rüzgarının estiğini ve AK Parti’nin Bartın’da 2’de 2 yaparak mecliste güçlü bir şekilde temsil edileceğini söyledi. Aldatmaz, “Her dönemde olduğu gibi 14 Mayıs seçimleri öncesinde de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti kadrolarının milleti ile kenetlenişine şahit oluyoruz. Milletine hizmet için gecesini gündüzüne katan AK davanın mensupları yeniden tarih yazıyor. Milletimiz de güçlü desteği ile ilimizin dört bir yanında AK Parti bayrağını dalgalandırıyor. Bugün ilimizin her yanında güçlü bir şekilde esen AK Parti rüzgarı kentimize kazandıracağımız nice yatırımlar ve nice hizmetlerin habercisi. Halkımızla buluştuğumuz her ortamda görüyoruz ki Bartın’ın kararı kesin, AK Parti’nin zaferi yakın.” dedi.

“Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz”

 Aldatmaz açıklamasının devamında şu şekilde konuştu:

“Daha önce defalarca dile getirdiği gibi bizim siyaset anlayışımız eser ve hizmet odaklıdır. İcraatların, eserlerin temel alındığı bu siyaset anlayışı ile milletimize bugün kadar sayısız dev hizmetlerde bulunduk. 14 Mayıs 2023 gününden sonra da milletimizin hizmetinde olmaya, Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz. Milletvekili seçiminde 2’de 2 yaparak ilimizi mecliste güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Millete hizmet için gece gündüz demeksizin çalışacağız. Tüm enerjimizle başta Bartın’ımız olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hizmet üretemeye, eser üretmeye, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Ak davanın ak neferleri olarak samimiyetle çalışacak, hakkın rızası için halka hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Kent merkezimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizdeki yatırımların takipçisi olacak, köylerimizde bugüne dek sunduğumuz yatırımlarla kazanılmış refah seviyesini yeni ve yerinde hizmetlerle çok daha yukarıya taşıyacağız. Altını çizerek ifade ediyoruz AK Parti’nin zaferi Bartın’ın zaferi olacak.

“Türkiye Yüzyılını birlikte yaşayacağız”

Bugün ülkemizin; siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri ve istihbari altyapısıyla kendi politikalarını üreten ve uygulayan bir seviyeye ulaşmış olması tüm halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Artık dünyada söz sahibi olan Türkiye daha da güçlenecek. Milletimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan güveni 14 Mayıs günü bir kez daha sandığa yansıyacak. Türkiye gücüne güç katacak. Bizler söz veriyoruz, yeni dönemde Türkiye Yüzyılı’nın meşalelerini yakıp, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma kadar ilimizi yatırımlarla donatmaya ve halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”