Aldatmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Meclis çalışmalarının yanı sıra Bartın'da da ziyaretlerine devam eden AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Adaltmaz, Amasra İlçe halkıyla bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Aldatmaz, Amasra Kaymakamlığını da ziyaret etti. Aldatmaz ayrıca Meclisteki hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye de devam ediyor.

Aldatmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Meclis çalışmalarının yanı sıra Bartın’da da ziyaretlerine devam eden AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Adaltmaz, Amasra İlçe halkıyla bir araya geldi. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Başkan Yardımcıları Muzaffer Yelkenci ve Ümit Kaçak, Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert ve İlçe Yönetim kurulu üyelerinin de olduğu ziyaretlerde Milletvekili Aldatmaz ilçe esnafına hem hayırlı işler diledi hem de 14 Mayıs seçimlerinde kendisine gösterdikleri teveccüh için teşekkür etti. Gördüğü her yerde Amasralılarla da selamlaşarak sohbet eden Aldatmaz, Amasra Kaymakamlığını da ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar dileyen Aldatmaz, ilçedeki yatırımların son durumu hakkında da bilgi aldı ve ilçeye yapılabilecek yatırımlarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Kurum müdürlerinden ziyaret

Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’daki çalışmalarının yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM)  hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aldatmaz’ı ziyaret edenler arasında son olarak 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun ve Özdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Deha Emral, Çaycumalı Meclis Personeli Volkan Gedik, Bartın İŞKUR Müdürü Ali Solak ve Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan ve Mustafa Eryiğit yer aldı. İŞKUR Müdürü Solak ile Ticaret İl Müdürü Özcan’ın ziyaretlerinde ise Aldatmaz, kurum çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.