Akın 'Önceliğimiz insan, odağımız hizmet'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 'Siyaset hayatımızın her dönemimde önceliğimiz insan, odağımız hizmet oldu. Her adım, her karar ve her projemizde insanımızın refahını, huzurunu esas alırken vatandaşımızın her ihtiyacında yanında yer aldık. Bartın'ı daima ileriye taşıyacak projelerle ve insanımızın her daim yanında yer alarak çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Bartın hedefimize hep birlikte ulaşacak, bu yolda da el ele, gönül gönüle ve omuz omuza yürüyeceğiz.' dedi.

Akın 'Önceliğimiz insan, odağımız hizmet'

“İnsanımızı asla yalnız bırakmayacağız”

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın Bartın kent merkezinin yanı sıra ilçelerde, beldelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İftar programları, esnaf ziyaretleri, ev ve kahve toplantılarının yanı sıra davetlere de katılım sağlayan Milletvekili Adayı Cemal AKIN, “Bartın’ımıza ve tüm Bartın halkına hizmet ilkesiyle vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İftar programlarımızda, kahvehane ve ev ziyaretlerimizde, köylerimizdeki toplantılarımızda, katıldığımız davetlerde halkımızın samimi desteğine büyük bir memnuniyetle şahit oluyoruz. Bugüne dek gönül gönüle ve omuz omuza olduğumuz vatandaşlarımızın sevgisiyle, güveniyle hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın heyecanı ile heyecanımızı katlıyor, ‘Büyük Bartın’ hedefimizi çok daha ileriye taşıyoruz. Bizleri destekleriyle onurlandıran hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bartın’ı daima ileriye taşıyacak projelerle ve insanımızın ihtiyaç duyduğu her anda yanında yer alarak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Bartın’ı güçlü yarınlara hazırladık”

Akın, Belediye Başkanlığı döneminde Bartın’ın çözüm bekleyen sorunlarına kararlılıkla yaklaştıklarını da sözlerine ekleyip, “Bartın halkının refahını artıracak, ilimizde istihdam başta olmak üzere sanayiden sağlığa, turizmden tarıma kadar birçok alanda uygulayacağımız projeler için halkımızın da teveccühü ile göreve talip olduk. Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğumuz süre boyunca yerel ölçekli ancak çok büyük maliyet ve zaman gerektiren sorunlara kalıcı projelerle çözüm ürettik. Oy kaygısına düşmeden, Bartın için atılması gereken her adımı kararlılıkla attık. Büyüyen ve gelişen Bartın’ımızın su sorununu çözdük. Doğalgazı Bartın’ın dört bir yanında kullanıma aldırarak nefes bile alınamayan Bartın’dan bugün havası yaz kış tertemiz bir Bartın’a ulaştık. Şehrimizin içinden geçen ve kentimize adını vermiş ırmağımızı büyük gayretlerle Avrupa Birliği Projesi kapsamına aldırarak kanalizasyondan kurtardık. Geçmişte her gün binlerce ton kanalizasyonun aktığı ırmağımız artık eski berraklığına ve temizliğine kavuştu. Bartın’ımızın havası, suyu, ırmağı gibi tarihine ve kültürüne de sahip çıktık. Bartın’ı 2.2 milyar TL tutarında hizmet ve yatırımla donatırken belediye bütçemizi de artıya geçirip kasasında 13 milyon TL nakit olan bir belediyeye kavuşturduk. Personeline ve piyasaya borçsuz bir belediye oluştururken yine personeline ve piyasaya ödemelerini günü gününe yapabilen bir belediye kazandırdık. Araç makine parkımızı güçlendirip Bartın Belediyesini Bartın’ın dört bir yanına hizmet sunabilecek noktaya taşıdık. İnsanımızın mutlu gününde olduğu gibi en zor gününde de tüm imkânlarımızla yanında olduk. Çalışmalarımızla, projelerimizle Bartın’ı güçlü yarınlara hazırladık. Şimdi güçlü Bartın’ı inşa etmek üzere göreve talibiz.” şeklinde konuştu.

“Büyük ve güçlü Bartın’ı hep birlikte inşa edeceğiz”

Bartın’ın yerel yönetimler düzeyindeki sorunlarını çözerken kenti gelecek yüzyıla hazırladıklarının da altını çizen Cemal Akın “İlimizin önünü açacak en önemli meselelerden biri olan imar konusunda da büyük bir kararlılıkla hareket ettik. Adil ve hakkaniyet esaslı bir yaklaşımla Bartın’ın 100 yıllık geleceğine şekil verecek imar problemini dik bir duruşla çözdük. Bugün ana meseleleri problem olmaktan çıkmış bir Bartın var. Bugün büyümek ve büyüdükçe güçlenmek için önünde yerel düzeyde hiçbir engel kalmamış bir Bartın var. Şimdi bir yandan aciliyet ve önem sırasına göre yatırımları hızla hayata geçirmek ve bir yandan da ilimizi mega projelerle donatarak insanımıza hizmette bulunmak üzere Milletvekili Adayı olarak göreve talibiz. İnançlı ve kararlıyız, güçlü Bartın’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Bizlere destekleri ile güç veren insanımızı hiçbir koşulda yalnız bırakmayacağız. Ve bu yolda her zaman olduğu gibi halkımızla omuz omuza, gönül gönüle yürüyeceğiz.” dedi.