Akın 'Huzurlu bir seçim dönemi istiyoruz'

Ramazan ayını ve bayramını geride bıraktıklarını ifade eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, '14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçim sürecinin insanların birbirini kırmadan, üzmeden, yormadan huzur içinde geçmesini temenni ediyoruz' dedi.

Akın 'Huzurlu bir seçim dönemi istiyoruz'

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın ramazan-ı şerifi uğurlarken, yaklaşan seçimlerin Bartın’a ve tüm ülkeye hayırlar getirmesini diledi. Akın  “Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.  Hayatımızda iyilikleri ve güzellikleri ile hatırlayacağımız bir ay geçirdik. Bu ayda hakkın rahmetine kavuşanların mekânı cennet olsun. Bu mübarek ayda doğan yavrularımızın bahtları açık olsun. Güle güle ey Şehri-i Ramazan. Seneye, Ramazan-ı Şerife tüm sevdiklerimizle birlikte kavuşmak dileğiyle” dedi.

“Huzurlu bir seçim dönemi istiyoruz”

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için bu sürecin huzur içinde geçmesini dilediklerini belirten Cemal Akın “6 Şubat’ta yaşadığımız deprem afeti ve sonrasında içimiz buruk. Hayatını kaybeden binlerce vatandaşımıza yüce rabbimiz bir kez daha gani gani rahmet eylesin. Seçim sürecimiz Ramazan ayına denk geldi. Bu mübarek günlerde iftarımızı ilçe, belde, köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımızla yaptık. İftar sonrası sahur vaktine kadar çay sohbetlerimiz oldu. Sahurda yine öğrenci kardeşlerimizleydik. Her ilçe, her belde, her köy, her mahallede yoğun ilgi ile bizleri karşılayıp sofralarını ve sohbetlerini paylaşan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Bu seçim sürecinin insanların birbirini kırmadan, üzmeden, yormadan huzur içinde geçmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Taha Akgül’ü tebrik etti

Akın ayrıca  10. Kez Avrupa Şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül’ü kutlayarak “Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Erkekler Serbest Stil 125 kilo finalinde rakibini yenerek şampiyon olan ve şanlı bayrağımızı 10. kez Avrupa'da dalgalandıran Taha Akgül'ü tebrik ediyorum. Serbest stilde 2012, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2021 ve 2022’de Avrupa'da altın madalya kazanan milli güreşçimiz Taha Akgül, bu yıl da şampiyon olarak altın madalya sayısını 10’a yükselti ve kırılması zor bir rekora imza attı. Gururluyuz” ifadelerinde bulundu.

Bartın Belediye Başkanlığı döneminde Belediye bünyesinde güreş takımı kurduklarını ve buradan çok iyi güreşçiler yetişerek çeşitli dereceler aldıklarını ifade eden Cemal Akın  “İnşallah Bartınlı güreşçi kardeşlerimizin de böyle büyük başarılara imza attıklarını görürüz” dedi.