Akın 'Güçlü Bartın için olarak göreve talibiz'

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın Bartın halkının beklediği ilin değişimi ve gelişimi için göreve talip olduğunu ifade ederek, 'Bartın'ın geleceği için temel nitelikteki projeleri Belediye Başkanlığımız süresince bir bir hayata geçirdik. Şimdi Bartın'ın kabuğunu kıracak, Bartın'da değişim ve gelişimi başlatacak projeler ile birlikte ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi ihya edecek yatırımların takipçisi olmak üzere Milletvekili Adayı olarak göreve talibiz. Bartın halkının desteği ile güçlü Bartın'ı hep birlikte inşa edeceğiz.' dedi.

Akın 'Güçlü Bartın için olarak göreve talibiz'

 “İlimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız”

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın Bartın’ın yıllardır çözülemeyen sorunlarına daha güçlü bir şekilde el atmak, ilin önünü açacak ve geleceğini aydınlatacak projelere imza atmak, Bartın’da yaşayan her bir vatandaşın temsilcisi ve gönül elçisi olmak üzere Milletvekili Adayı olduğunu kaydedip, “Tüm vatandaşlarımızın bildiği gibi halkımızın teveccühleri ile 2009 yılında Bartın Belediye Başkanı olarak atalarımızın mirası Bartın’a hizmet etme şansı bulduk. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentimizin yıllarca el sürülmemiş sorunlarına kararlılık ve cesaretle çözüm üretirken bir yandan da kentimizin önünü açacak projelere odaklandık. Kadim tarihi ve zengin kültürüyle, muhteşem doğası ve tablolara nakşedilecek kadar ender güzellikleriyle adeta cennetten bir köşe olan Bartın’ımıza hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık. Attığımız her adımda karşımıza çıkan engellere ve zorluklara karşın yılmadık. Bartın’ın kangren olmuş meselelerine ortak akılla yaklaşırken kentimizi siyaset üstü bir anlayışla yönettik. Seçimler için değil gelecek nesiller için yatırımlar yaptık. Bugün, 3 dönem üst üste Belediye Başkanlığını bizlere layık gören Bartın halkına yerel yönetimler düzeyinde sunduğumuz hizmetlerin çok daha fazlasını sunmak ve ilimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak üzere Milletvekili Adayı olarak göreve talibiz.” dedi.

“Yarınlara halkımızla birlikte yürüyoruz”

Bartın için çok daha büyük bir sorumlulukla yola çıktıklarını da söyleyen MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Halkımızla her daim iç içe ve gönül gönüle olduk. Biz halkımıza gönlümüzü, halkımızda bize sevgisini sundu. Tuttuğumuz her el, dokunduğumuz her omuz ve girdiğimiz her gönülde halkımızın samimiyetini, sevgisini ve bizlere olan güvenini görüyoruz. Bu sevgi ve güvene layık olabilmenin gayreti ile ilimiz için çok daha büyük bir sorumluluk bilinci ile yola çıkıyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini, isteklerini, sorunlarını biliyoruz. Bartın’ımızın istihdam, turizm ve tarım alanında gelişmesine imkân sunacak projelerin ne olduğunu ve nasıl uygulanacağını biliyoruz. Kaynakların etkin kullanılmasıyla sanayiden tarım ve turizme kadar her yönüyle Bartın’ımızı çok daha verimli bir şehre dönüştürebileceğimizin de farkındayız. Bu bilinç ve sorumlulukla siyasi tecrübelerimizi de halkımızın beklentilerini en kısa ve en net şekilde karşılamak için göreve talip oluyoruz. Ne mutlu ki halkımızın bizlere olan güvenini her ortamda hissediyoruz. Yüreğimiz Bartın için çarparken Bartın için atan kalpleri duyuyoruz ve biz her daim olduğu gibi bugünde o kalplere kulak veriyoruz. Kazananın Bartın olacağı yarınlara halkımızla birlikte yürüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Bartın’ımızın değerlerine ve insanına sahip çıkacağız”

Bartın’ın hak ettiği değişim ve gelişime odaklanmış bir siyasi anlayışla hizmet sunmak istediklerinin de altını çizen MHP Milletvekili Adayı Akın, “Ortak paydamız Bartın için el ele omuz omuza vereceğiz. Asla ‘ben’ değil, her daim ‘biz’ diyen anlayış ile kadim şehrimiz Bartın’ı yarınlara hazırlayıp taşıyacağız. Bartın’ımızın her bir ilçesini, her bir beldesini, kalkındırmak için çalışacak ve köylerimizin de tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olacağız.  Bartın’ımıza, Bartın’ımızın değerlerine ve insanına sahip çıkacağız. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. İhtiyaç duyulan her anda halkımızın yanında olacağız.” dedi.