Akın'dan Bartın halkına miting teşekkürü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bartın mitingi geniş katılımla gerçekleşti. MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Genel Başkan Bahçeli'nin büyük ilgi gösteren ve coşkularıyla Cumhuriyet Meydanı'nı şölen alanına çeviren Bartın halkına teşekkür etti.

Akın'dan Bartın halkına miting teşekkürü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bartın mitingi geniş katılımla gerçekleşti. MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Genel Başkan Bahçeli’nin büyük ilgi gösteren ve coşkularıyla Cumhuriyet Meydanı’nı şölen alanına çeviren Bartın halkına teşekkür etti.  Bartın halkına destekleri için teşekkür eden Akın, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Bartın’da gerçekleştirdiği “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısına geniş ve güçlü katılımlarıyla destek olan Bartın halkı bir kez daha bizleri onurlandırdı. Sayın Genel Başkanımızın alana teşrifleri öncesinde meydanı dolduran hemşehrilerimiz Genel Başkanımızla birlikte bizleri büyük bir sevgi ile karşıladı. İstiklal Marşımız hep bir ağızdan gür bir sesle okundu. Alandaki coşku ile birlikte açık hava toplantımız Bartın’ımızda birliğin, kardeşliğin, dostluğun ve 14 Mayıs günü yaşanacak zaferin şölenine dönüştü. Alan ve çevresinde güvenlik için görev alan tüm emniyet mensuplarımıza, bu güzel güne katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza ve bizleri böylesine güçlü bir şekilde destekleyip ilimizde tarihi bir güne imza atan tüm Bartın halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu duygularla Bartın için gecemizi gündüzümüze katacağımızın,  hizmet yolculuğumuzda halkımızı da asla yalnız bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

“Bu farkındalık Bartın halkına borcumuz”

Bartın halkının sağduyusuna ve saygınlığına yakışır bir biçimde seçim atmosferini tüm siyasi parti temsilcileri ile dostane bir ortamda tamamlamayı arzu ettiklerini ve bu sorumlulukla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Cemal Akın  “Bartın halkımızın sağduyusu ve saygınlığına yakışır bir biçimde, hiçbir olumsuzluğa mahal verilmeden seçim sürecinin tamamlanmasını diliyoruz. Hizmet odaklı bu demokratik yarışta üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizdeki siyasi partilerin tüm temsilcileri ve gönül verenleri ile Bartın’ın ismine, tarihine ve kültürüne yakışır bir ortamda seçim atmosferinin sürdürülüp nihayetlendireceğine de gönülden inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini niyaz ediyoruz. Altını çizmek isteriz ki inandığımız ve kararlılıkla arkasında durduğumuz ‘Güçlü Bartın’ söylemi sadece bir slogan değil bizlerin Bartın’a ve Bartın halkına karşı görevimizin farkındalığıdır. Bu farkındalık, halkımızdan alacağımız yegâne güç ile yine halkımıza hizmet için adanacak günlerin habercisidir. Bartın için gayretle açacağımız ve insanlarımıza umut olacak kapıların anahtarıdır. Bu farkındalık Bartın halkına borcumuzdur” şeklinde konuştu.

“Bartın’ı ileriye taşıyacak proje, yatırım ve çalışmalara imza attık”

Bartın’a hizmet için yorulmadan aşk ile çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Akın, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi ‘Büyük ve Güçlü Bartın’ hedefiyle kutlu bir yola çıktık. Bu yolculukta bizleri büyük bir sevgiyle ve inançla destekleyen ilimiz halkına teşekkür ediyoruz. 14 yıl süren Belediye Başkanlığı görevimizde Bartın’ı daima ileriye taşıyacak proje, yatırım ve çalışmalara imza attık. Bartın’a fayda sağlayacağına ve halkımızın yararına olacağına inandığımız her projenin, her çalışmanın kayıtsız şartsız destekçisi olduk. İlimizin tarihine, kültürüne ve doğasına sahip çıktık. Halkımızın düşünceleri, fikirleri görmezden gelinerek atılmaya çalışılan her adımında dimdik karşısında durduk. Halkımızla omuz omuza, her şeyden öte gönül gönüle olduk. İyi günde olduğu gibi kötü günde de vatandaşlarımızın yanında olabilmeyi şiar edindik. İlimizin önünü açacak, ilimizde kalkınma hamlesini başlatacak ve ilimizi aydınlık yarınlara taşıyacak çalışmaları yerel düzeyde tamamladık. Şimdi çok daha büyük bir hedeflere ulaşmak, Bartın’ın hayallerini gerçeğe taşımak için göreve talibiz. Halkımızın güçlü destekleriyle ‘Büyük ve Güçlü Bartın’ hedefimize birlikte ulaşacağız. Bartın’ımızda sanayiden turizme kadar her alanda istihdam olanakları sağlayacak her bir proje ve yatırım için TBMM’de, bakanlıklar ve genel müdürlükler düzeyinde gereken tüm çalışmaları yapacağız. Vatandaşlarımızın da Ankara’da çekinmeden çalabilecekleri kapısı ve taleplerinin karşılanması noktasında her zaman elini tutan olacağız. Halkımızın huzurunda söz veriyoruz Bartın için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve ilimizi hep birlikte hak ettiği noktaya taşıyacağız” ifadelerinde bulundu.

 

Akın'dan Bartın halkına miting teşekkürü
Akın'dan Bartın halkına miting teşekkürü
Akın'dan Bartın halkına miting teşekkürü
Akın'dan Bartın halkına miting teşekkürü