Akın'dan aşı çağrısı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol'u makamında ziyaret etti.

Akın'dan aşı çağrısı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol’u makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, gerçekleştirilen aşı faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Koronavirüs ile mücadelede yoğun mesai harcayan ve canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Akın, konuşmasında; “Tüm sağlık çalışanlarımıza İl Müdürümüz Sayın Alpaslan Erol nezdinde teşekkür ediyoruz.  Pandemi döneminde çok önemli bir görev üstlendiler. Halkımızın sağlığı için yoğun mesai harcıyorlar. Bu zorlu süreçte görev alan tüm sağlık personelimize bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“Aşı Toplum Sağlığı Açısından Büyük Önem Taşıyor”

Aşı faaliyetleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Akın, ülke genelinde artmaya başlayan vaka sayılarına karşı herkesi aşı konusunda farkındalığa davet etti. Akın, koronavirüs salgınını bertaraf edebilmenin en güçlü yolunun aşı yaptırmak olduğunu vurguladı. Akın; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı aşılama çalışmalarına hız kazandırıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan aşı kampanyası kapsamında ilimizde de Bartın İl Sağlık Müdürlüğümüz faaliyetlerini sürdürüyor. Aşı toplum sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Aşı yaptırmayan her vatandaşımız, çevresindeki 10 kişiye bu hastalığı bulaştırma riski taşıyor. Yeniden kapanma gibi tedbirlerle karşı karşıya kalmamak için lütfen, özellikle sevdiklerimiz için aşılarımızı yaptıralım. Başta kendimizi ve sonra sevdiklerimizi koruyalım. Hep birlikte mücadele ederek bu hastalıktan kurtulabiliriz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum” şeklinde ifade etti.