Akın 'Bartın'ı sahipsiz, halkımızı yalnız bırakmayacağız'

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 'Bugüne dek Bartın'ımızın tarihine, kültürüne, doğasına, havasına ve suyuna sahip çıkmak için mücadele ettik. Kentimizin önünü açacak projelere öncülükte bulunduk. Bundan sonra da Bartın'ımızı sahipsiz, halkımızı yalnız bırakmayacağız' dedi.

Akın 'Bartın'ı sahipsiz, halkımızı yalnız bırakmayacağız'

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın açıklamasında, “Bartın’da doğmuş, Bartın’da yetişmiş ve ömrünü Bartın’a adamış bir siyasetçiden öte Bartın’ın bir evladı olarak her platformda bu kadim şehrimizin tarihine, kültürüne, doğasına sahip çıktık. Tüm hemşerilerimiz bilir, her daim insanımızın yanında olduk. Hiç bir zaman ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. Belediye Başkanlığı göreviyle geçen 14 yıllık süreçte de tıpkı sivil yaşantımızda olduğu gibi kapımızı herkese açık tuttuk. Her fırsatta geleceğimizin teminatı gençlerimizin, özel gereksinimli ve yaşlı bireylerimizin de yanında olduk. Ne zaman kentimizi tehdit eden bir durum olduysa kararlı ve dik şekilde karşısında durduk. Şehrimize fayda sağlayacağına inandığımız her projeyi de kayıtsız-şartsız destekledik. Kentimizin önünü açacak projelere imzamızı attık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.” dedi.

“İlimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız” 

Bartın halkıyla geniş istişareler yaparak milletvekili adayı olduğunu sözlerine ekleyerek konuşmasını sürdüren Akın “Gerek kent merkezimizde gerekse ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızla geniş istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımız Bartın’ın Ankara’da çok daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini, ulaşılabilir bir vekil istediklerini ifade ettiler. Bizler de vatandaşlarımızın beklentilerine yanıt vermek ve Bartın’ımızın Ankara’daki sesi, temsilcisi olmak üzere halkımızdan aldığımız destekle yola çıktık. Bartın’ımızın büyük hizmetler alması, her insanımızın mutlu şekilde yaşam sürdürebileceği büyük Bartın için göreve talip olduk. İlçelerimizde ve beldelerimizde iş olanaklarını artırmamız gerekiyor. Köylerimizin beklentileri var. Bu beklentilere yanıt vermemiz gerekiyor. Sorumluluğumuzun bilinci ile ilimizin genel ve lokal sorunlarını bir an evvel çözüme kavuşturacağız. Bartın’ımıza kalıcı eserler kazandırmak için gecemizi gündüzümüze katarak insanlarımızın hizmetinde olacağız.” şeklinde konuştu.

“14 Mayıs seçimleri kritik bir eşik olacak”

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerin önemine de vurgu yapan Akın, “6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem felaketi ve akabindeki sel felaketleri nedeniyle büyük acılar yaşadık. Yaraların sarılması ve depremlerle yıkılan şehirlerimizin ayağa kalkması adına çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Güçlü devletin önemi işte böylesi zamanlarda karşımıza çıkıyor. Bugün dünya üzerinde özellikle Pandemi dönemi oluşan ekonomik krizler, savaşlar ve doğal afetlere karşın güçlü bir Türkiye var. Ülkemizin çok daha güçlü yarınları için 14 Mayıs seçimleri kritik bir eşik olacak. Halkımız da bu sorumluluk ve bilinçle sandığa giderek iradesini ortaya koyacak. Bizler de gerek Bartın’ımız gerekse ülkemiz için taşın altına elimizi koyacağız. Güzel ülkemizi, cennet Bartın’ımızı gelecek güzel günlere hep birlikte ulaştıracağız.” dedi.