'AK Parti'nin zaferi Bartın'ın zaferi olacak'

Bartın halkının genel seçimlerde rekor bir oyla AK Parti'ye olan güvenini ve desteğini rekor bir oyla ortaya koyacağını belirtip, '14 Mayıs günü Bartın halkı Türkiye Yüzyılı'nın Bartın için startını verecek ve AK Parti'nin zaferi Bartın'ın zaferi olacak' dedi.

'AK Parti'nin zaferi Bartın'ın zaferi olacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz seçim çalışmalarını sürdürürken Bartın halkının 14 Mayıs günü rekor bir destekle AK Parti’ye olan güvenini yineleyeceğini söyledi. Türkiye Yüzyılı’nda çok büyük değişimlerin ve birbirinden önemli gelişmelerin yaşanacağını belirten AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz şu şekilde konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılında çok büyük değişimlere ve birbirinden önemli gelişmelere hep birlikte şahit olacağız. Üretimin, istikrarın, gücün, istikbalin yüzyılı içerisinde Bartın’da hak ettiği yeri alacak.

“Bartın Türkiye Yüzyılı’nın startını verecek”

Halkımız kurulduğu günden bugüne tüm müdahalelere rağmen dimdik ayakta kalmış ve halkına hizmetten bir an olsun kopmamış olan AK Parti’ye olan güvenini bir kez daha sandıkta gösterecek. 14 Mayıs günü Bartın halkı Türkiye Yüzyılı’nın startını verecek ve hizmet meşalesini ateşleyecek. Refahın, huzurun ve kalkınmanın yüzyılında Bartın’a sayısız eserler kazandırmaya devam ederken halkımızın da desteği ile Bartın’ı marka kentlerden birine dönüştüreceğiz. Üretim ve istihdam odaklı yatırımlarla ilimizin kaderini değiştireceğiz. 14 Mayıs gecesi AK Parti’nin zaferi aynı zamanda Bartın’ın zaferi olacak.

“Başarımızın arkasındaki güç milletimiz”

 AK Parti’nin 21 yılda Türkiye’mize kazandırdığı eserler ve yatırımlar ortadadır. Asırlık eser ve hizmet siyasetimizin uygulamaları milletimizin emrindedir. Başarımızın arkasındaki güç ise her zaman milletimiz olmuştur. Dün nasılsa bugünde halkımız partimize ve bizlere aynı güvenle desteğini sunuyor. Halkımızdan aldığımız bu yegane güçle hedefimiz durmadan, yorulmadan, usanmadan çalışmak olacak. Hakkın, iyinin ve güzelin hakim olması için mücadele etmek olacak. Türkiye Yüzyılı’nda ilimize kazandıracağımız yatırım ve hizmetleri hep birlikte hayata geçireceğiz.

“Kazanan Bartın olacak”

Türkiye Yüzyılı’nda kadınlarımız ve gençlerimizin istihdamının artırılması için özel politikalarımızı Bartın’da başarıyla uygulayacağız. Kadın ve gençlerimizin iş gücüne katılma oranını çok daha yukarıya çekeceğiz. Genç girişimcilerimizi destekleyecek, yenilikçi buluş ve projelere hibe desteğini artıracağız. Önümüzdeki Türkiye Yüzyılı gençlerimiz ve kadınlarımız için fırsatların hakim olduğu bir dönem olacak. Türkiye’nin bağımsız ekonomisi güçlenirken istikrar sürecek. Bu gelişmelerin ışığında sanayi, tarım ve turizm alanlarındaki projelerimizle, ilimize kazandıracağımız yeni ve büyük eserlerle kazanan daima Bartın olacak.”