AK Parti Merkez İlçe Kızılayoğlu'na emanet

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Turhan Kalaycı'nın milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle Bartın İl Başkanlığına Yaşar Arslan'ın atanmasının ardından Muhammet Kızılayoğlu da görevi Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal'dan devraldı. Kızılayoğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in tensipleriyle Bartın Merkez İlçe Başkanlığına atandı.

AK Parti Merkez İlçe Kızılayoğlu'na emanet

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Turhan Kalaycı’nın milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle Bartın İl Başkanlığına Yaşar Arslan’ın atanmasının ardından Muhammet Kızılayoğlu da görevi Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal’dan devraldı. Kızılayoğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleriyle Bartın Merkez İlçe Başkanlığına atandı. Görevi Ümit Aksakal’dan devralan Kızılayoğlu şöyle konuştu:

“AK Parti'de hamdolsun birçok kademe aktif görevlerde bulunduk. Her şeyden önemlisi ben her zaman da söylüyorum AK Parti'de çalışmak bir şereftir onurdur. AK Parti'de Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin böyle bir siyasetçiyle aynı zamanda aynı zeminde, aynı teşkilatlarda yol yürümek bizim için en büyük şereftir. Ben bunu her zaman söylüyorum herkesle nasip olmaz böyle bir liderle çalışmak.

“2023 Cumhur İttifakı'nın zafer yılı olacak”

2023 Cumhur İttifakı'nın zafer yılı olacak inşallah. 2023 hedeflerimizle bütünleşen bu seçim dönemini, milletimizin geleceği için yeni bir fırsata dönüştürmenin peşindeyiz. Türkiye yüzyılı vizyonumuzla ülkemizi dünyanın en güçlü devletleri seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği vizyon doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız. Bir masa etrafında toplanıp toplanıp dağılanlar, bu ülkeye kaos, pazarlık ve kargaşa vaat ediyorlar. Her günü eser ve hizmet siyasetiyle geçen AK Parti, ülkemizi ve şehrimizi yeni yatırımlarla, yeni politikalarla, yeni projelerle büyütmek için gece gündüz aşkla, şevkle çalışmaya devam edecektir. Biz de bunun için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.