AK Parti Gençlik Kollarından Bartın'da inceleme

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Gençlik Kolları MKYK üyeleri Taha Emre Saka, Yunus Emre Müküz, Muhammet İkbal Gülçin ve AK İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile birlikte Bartın'da inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Gençlik Kollarından Bartın'da inceleme

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Gençlik Kolları MKYK üyeleri Taha Emre Saka, Yunus Emre Müküz, Muhammet İkbal Gülçin ve AK İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile birlikte Bartın’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Ziyaretinde ilk olarak AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’yı ziyaret eden Yılmaz, Kalaycı ile görüş alışverişinde bulundu. Yılmaz ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kalaycı, AK Parti’nin gençliğe büyük önem verdiğini belirterek, yapılan çok sayıda yatırımda gençlerin geleceğini daha da güzelleştirmek için yapıldığını söyledi. Yapılan yatırımlar sayesinde ekonomiden, spora gençlerin başarılarının kat ve kat arttığına dikkat çeken Başkan Kalaycı, yatırımların hız kesmeden devam edeceğini kaydetti. AK Parti Gençlik Kollarının önemine de dikkat çeken Başkan Kalaycı, geleceğin teminatı olan gençlere ulaşmada Gençlik Kolları’na büyük görev düştüğünü ifade etti. Ülkemizin hedeflerine ulaşmasının önemine de değinen Kalaycı, “Bu hedeflerimize de gençlerimiz sayesinde ulaşacağız” dedi.

Heyet sel bölgesinde

Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Hükümet Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Caddede AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından açılan üye standını da ziyaret eden Yılmaz, gençlere başarılar diledi. Bartın’da görev yapan genç esnafları da ziyaret eden Yılmaz ve beraberindeki heyet esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu. Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra 11 Ağustos’ta meydana gelen selde hasar gören Ulus’un Zafer ve Akörensöküler köylerini ziyaret ederek hem yapılan çalışmaları inceledi, hem de vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sel afetinin meydana geldiği andan itibaren AK Parti iktidarının bütün gücüyle bölgedeki yaraları sarmak için hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını ifade eden Yılmaz, “Selin izleri hemen hemen silindi. Yaraları da tek tek sarıyoruz. Halkımız merak etmesin. AK Parti milletin partisidir. Vatandaşlarımızın sorunları tek tek çözülmektedir. Bir tane mağdur vatandaşımız kalmayana kadar da bu şekilde devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Sporcularımızın da yanındayız”

Yılmaz ve beraberindeki heyet Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü de ziyaret ederek, sporcularla sohbet etti. AK Parti’nin spora ve sporcuya büyük önem verdiğini ifade eden Yılmaz, “Bartın’ımıza spor alanında yapılan yatırımlarımız ortada. Yaptığımız sporcu fabrikası ile gençlerimizin başarılarına başarılar ekleniyor. Gençlerimize imkan verildiği takdirde neler yapabileceklerini hep birlikte görüyoruz. AK Parti milleti için, gençleri için vardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması için yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu. Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Amasra ilçesini ziyaret ederek, Amasra Gençlik Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyarette yapılan çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi.