AK Parti'de Mücahit Demir istifası

2 buçuk yıldır AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Mücahit Demir, görevden ayrıldı. Demir, görevden ayrılış sebebini 'AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda İş hayatına ve Bartın Üniversitesinde devam eden eğitim hayatıma daha fazla zaman ayırabilmek için, ayrılmış bulunmaktayım' sözleriyle açıkladı.

AK Parti'de Mücahit Demir istifası

AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 2 buçuk yıldır sürdüren Mücahit Demir, görevden ayrıldığını açıkladı. Demir Demir, görevden ayrılış sebebini  "Yaklaşık 2,5 Yıldır sürdürmekte olduğum, AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda İş hayatına ve Bartın Üniversitesinde devam eden eğitim hayatıma daha fazla zaman ayırabilmek için, ayrılmış bulunmaktayım" sözleriyle açıkladı.

“Cumhurbaşkanımızın neferiyim”

Görevinden ayrılsa bile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda neferi olmaya devam edeceğini belirten Mücahit Demir, “Bu görevi yürüttüğüm süre boyunca desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan’a, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, Genel Merkez Yöneticilerimize, İl ve İlçe teşkilatlarımıza ve birlikte yol yürümekten omuz omuza beraber aynı davada ter dökmekten gurur duyduğum kıymetli genç kardeşlerime teşekkür ediyorum "Bu Kutlu davada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda neferi olacağımı belirtir.  Kamuoyunu saygılarımla selamlarım" dedi.