AK Parti'de afiş sayısı arttı

AK Parti'de Tanıtım ve Medya Başkanlığı son yılların en yoğun seçim dönemini yaşıyor. Bu kapsamda adayların yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi afiş ve görsellere de yansıyor. 3 matbaa ile seçim sürecini yürüten Tanıtım ve Medya Başkanlığı, gelen yoğun talep nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı'nın afiş sayısını da artırdı.

AK Parti'de afiş sayısı arttı

Genel Merkezden 2 tır gelen afişlerde bitince yenileri talep edildi. Vatandaşların seçim afişlerine olan ilgisinin seçime de yansıyacağını ifade eden AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Yıldırım, “Bu seçimde önceki seçimlere göre daha fazla bir taleple karşılaştık. Ortalama her seçim için hazırladığımız afiş ve görseller bu seçimde ilk 15 günde vatandaşlarımızın ilgisi nedeniyle tükendi. Gelen talep doğrultusunda da yenilerini yetiştirmeye çalışıyoruz. İnsanlarımız akın akın afişleri istemeye geliyor. Bu da seçimin sonuçlarını az çok gösteriyor. Talepler partimize olan ilgi ve alakanın yoğun şekilde devam ettiğini de gösteriyor. İnsanlarımız hala partimize olan güvenini ve sevgisini gösteriyor. Bu ilgi ve alakanın sandığa da aynı şekilde yansıyacağından şüphemiz yok. İnşallah bu seçimlerde hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliğinde rekor bir oyla Bartın’dan geçmiş yıllarda olduğu gibi birinci parti çıkacağımızdan şüphemiz yok. Hemşehrilerimiz Türkiye Yüzyılına, Bartın Yüzyılına hazır durumda. İnşallah hem Cumhurbaşkanlığını hem de 2 milletvekilliğini kazanarak Türkiye Yüzyılına en güçlü desteği sunacağız. Bundan şüphemiz yok. İnşallah Bartın’ımız ve ülkemiz için güzel bir seçim olacak” dedi. “Hedeflerimize emin bir şekilde ilerleyeceğiz”

AK Parti’nin Türkiye’nin açık ara birinci parti olduğuna da dikkat çeken Yıldırım, “Anketlerde bunu gösteriyor. Hala birinci, hala etkili, hala lider partiyiz. Bu gerçeği kimse gizleyemiyor. Çünkü milletimiz için çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılı da yeni bir başlangıcımız olacak. Doğalgazımızı hanelerimize ulaştırdık. Terörden arındırdığımız bölgelerimizde her gün yeni bir perol kaynağı haberi geliyor. Mega ve milli projelerimiz bitme aşamasında. Artık lider Türkiye hedefine koşar adımlarla gitmemek için hiçbir engelimiz kalmadı. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığı seçimini hem de 2 milletvekilliğini kazanacak, hedeflerimize emin bir şekilde ilerleyeceğiz. Bu yüzyılda kazanan milletimiz, ülkemiz ve Bartın’ımız olacak. Çünkü AK Parti demek icraat demektir. AK Parti demek güven demektir” şeklinde konuştu.