AK Parti Bartın heyetinden Tunç'a ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u Bakanlıkta ziyaret etti. Aynı zamanda Bartınspor Kulübü Başkanı olan Kenan Dursun, başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte de Bakan Tunç'la görüştü. Görüşmede Dursun, Yılmaz Tunç'a üzerinde adının yazılı olduğu 74 numaralı Bartınspor forması hediye etti.

AK Parti Bartın heyetinden Tunç'a ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Bakanlıkta ziyaret etti. Sohbet havasındaki ziyarette AK Parti heyeti Bakan Tunç’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretle ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından da paylaşan Tunç ziyaretle ilgili “AK Parti Bartın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Genel Meclisi Üyelerimizi bakanlığımızda ağırladık. Bartınlı hemşehrilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.  Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda, Bartın’ımızın kalkınmasına destek olmaya ve hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bartınspor yönetimden 74 numaralı forma

Aynı zamanda Bartınspor Kulübü Başkanı olan Kenan Dursun, başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte de Bakan Tunç’la görüştü. Görüşmede Dursun, Yılmaz Tunç’a üzerinde adının yazılı olduğu 74 numaralı Bartınspor forması hediye ederken Bartınspor’un biran önce profesyonel lige çıkması için desteklerinin devam edeceğini ifade eden Tunç, “Bartınspor Kulübü Başkanı Kenan Dursun ve yönetimini ağırladık. Bartınspor'umuzun biran önce profesyonel lige çıkması için desteğimiz devam edecek. Yeni sezonda Bartınspor'a başarılar diliyorum” temennisinde bulundu.