Strateji Toplantısına Bartın'dan tam katılım

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı, Ankara'da gerçekleştirilen 'Strateji ve Hamle Toplantısı'na tam katılım katıldı. Genel Başkan Mahmut Arıkan liderliğinde düzenlenen toplantıda, partinin siyasi vizyonu ve seçmene daha etkili nasıl ulaşılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Strateji Toplantısına Bartın'dan tam katılım

Toplantıya Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç’in yanı sıra, genel merkez davetiyle bazı il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları da katıldı. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Temel Karamollaoğlu da toplantıda yer aldı. Karamollaoğlu ile yapılan istişarelerde Türkiye'nin ve İslam dünyasının karşı karşıya olduğu sorunlar gündeme alındı.

Toplantıda Kozcağız Beldesi'nin ayrı bir önemi oldu. Saadet Partisi Genel Merkezi, Kozcağız Belde Başkanı Yurdanur Akgün’ü toplantıya “İlçe Başkanı” sıfatıyla katılmasını talep etti. Bu durum, Bartın teşkilatı için bir ilk olurken, teşkilat tarafından büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı olarak değerlendirildi.

Öte yandan, Kozcağız’ın ilçe olma talebinin tekrar Meclis gündemine taşınacağı ifade edildi. Saadet Partisi Bartın İl Teşkilatı, bu süreci kararlılıkla destekleyeceklerini vurguladı. İl Başkanı Mücahit Mekeç, “Kozcağız için mücadelemiz sürecek,” diyerek kararlılık mesajı verdi.

Haber: Haluk Türkoğlu