Kaymakam Kadiroğlu'ndan Üretici ve Hane Ziyareti

Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, ilçe genelinde yürütülen ziyaretler kapsamında hem üreticilerle hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Kadiroğlu'ndan Üretici ve Hane Ziyareti

İlk olarak İlçe Tarım Müdürü Özlem Taşkıran ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Emrah Aydın’a ait “Aydın Arıcılık” işletmesini ziyaret eden Kaymakam Kadiroğlu, arıcılık faaliyetleri ve üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Kadiroğlu, arıcılığın hem bölge ekonomisine hem de tarımsal üretime önemli katkılar sunduğunu belirterek, doğal ve yerel üretimin desteklenmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

İşletme sahibi Emrah Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek arıcılık faaliyetleri ve ürettikleri ürünler hakkında bilgi paylaştı.

Ziyaretin ardından Kaymakam Kadiroğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ve Samat Mahalle Muhtarı Mustafa Akman ile birlikte Samat Mahallesi sakinlerinden Tokatoğlu ailesini evlerinde ziyaret etti.

Aile bireyleriyle sohbet eden Kaymakam Kadiroğlu, hane halkının hal ve hatırlarını sorarak ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Kadiroğlu, vatandaşlarla kurulan birebir temasın kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Haber: Erkan Hızoğlu