Kadiroğlu Kurumları Denetledi, Vatandaşları Dinledi
Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, kurum denetimleri ve vatandaş odaklı ziyaretler kapsamında ilçede bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi.
Kamu hizmetlerinin işleyişini yerinde değerlendirmek ve kurumların ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Kaymakam Fırat Kadiroğlu, ilk olarak Ulus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette İlçe Tarım Müdürü Özlem Taşkıran, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında Kaymakam Kadiroğlu’na kapsamlı bilgi verdi. Kurum personeliyle de bir araya gelen Kaymakam Kadiroğlu, hizmetlerin etkin ve düzenli yürütülmesinde emeği geçen personele teşekkür ederek başarılar diledi.
Denetim programı kapsamında Ulus İlçe Emniyet Amirliği’nde de incelemelerde bulunan Kaymakam Kadiroğlu’na, İlçe Emniyet Amiri Emre Ekmekçi tarafından kurumun iş ve işlemleri ile yürütülen faaliyetler hakkında ayrıntılı brifing sunuldu. Personelle bir süre sohbet eden Kaymakam Kadiroğlu, emniyet mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ziyaretini tamamladı.
Kurum ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Fırat Kadiroğlu, Samat Mahallesi’nde ikamet eden Ahlatçı Ailesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal da eşlik etti. Aile bireyleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Kadiroğlu, hal ve hatırlarını sorarak taleplerini dinledi.
Kaymakam Kadiroğlu, hane ziyaretleri kapsamında Balıcak Köyü’nde ikamet eden Çubukluöz Ailesi’ni de ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mesut Güzelsoy, SYDV Müdürü Uğur Ünal, İlçe Özel İdare Müdürü Bahar Ceylan ve Balıcak Köyü Muhtarı Şakir Şen eşlik etti. Ziyaret sırasında aile bireyleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Kadiroğlu, ihtiyaç ve talepleri dinleyerek aileye sağlık, huzur ve esenlik dileklerini iletti.
Haber: Erkan Hızoğlu