Emek Verenlere Plaket Takdim Edildi
AK Parti Bartın Teşkilatı, 'Teşkilat Vefa Buluşması, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı ve 24. Kuruluş Yıldönümü Programı' kapsamında, partiye emek veren isimlere plaket ve teşekkür belgeleri takdim etti.
Programa Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mücahit Yılmaz, Bölge Koordinatörü Hakan Çizmelioğlu ve İl Başkanı Yaşar Arslan katıldı. Uzun yıllar partinin başarısı için çalışan dava arkadaşlarına sahnede plaket sunularak teşekkür edildi.
Coşku ve vefa dolu programda, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da çevrim içi bağlantıyla katılım sağladı. Bakan Tunç, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” sözleriyle teşkilata birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Programda kesilen 24. yıl pastası ise, partinin birlik ve kardeşlik ruhunu simgeledi.
Teşkilat üyeleri, “Bu davanın gerçek gücü; omuz omuza yürüyen, vefasını davasına ve milletine adayan yol arkadaşlarımızdır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Nice 24 yıllara, nice hizmet dolu yarınlara…” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.
Haber Erkan Hızoğlu




