CHP'de Akyol Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanlığı'nın 39. Olağan İl Kongresi, Bartın Halk Eğitim Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut İl Başkanı İsmail Cem Akyol, partililerin büyük desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

CHP'de Akyol Güven Tazeledi

Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Kurucaşile Belediye Başkanı Uğur Güneş, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrede 158 delegenin oy kullandığı seçimde, 140 oy geçerli sayıldı. 18 zarf boş çıkarken, bir oyun geçersiz sayıldığı belirtildi.

“Yönetimimizi yeniledik, hedefimiz daha güçlü bir Bartın”

Yeniden başkanlığa seçilen İsmail Cem Akyol, yaptığı teşekkür konuşmasında, CHP Bartın teşkilatını daha dinamik bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Akyol, “Kongremizi birlik, dayanışma ve mücadele ruhuyla tamamladık. Yönetimimizi yeniledik, gençleştirdik. Önümüzdeki süreçte daha üretken, daha sahada olan bir ekip olarak Bartın’da partimizi en güçlü noktaya taşıyacağız” dedi.

Yönetim Listesi Belli Oldu

Yeni yönetim listesinde Tayfun Abaoğlu, Muhammet Arslan, Öğüt Çakmakçı, Gülay Çebi, Rafet Çomak, Ozan Ertem, Nural Gökmen, Serkan Gülşen, Bülent Güneşalan, Alaattin Kaplan, Hatice Karadağ, Sinan Karakaya, Hacı Ömer Kemik, Dursun Koç, Ahmet Küçükyılmaz, Barış Mervagül, Bülent Soyöz, Rahmi Uzun, Coşkun Yılmaz ve Ufuk İlyas Yılmaz yer aldı.

Disiplin Kurulu ve Kurultay Delegeleri Belirlendi

Kongrede ayrıca Disiplin Kurulu ve Kurultay Delegeleri de seçildi.
Disiplin Kurulu’nun asil üyeleri Avni Akdoğan, Çetin Çakmak, Mustafa Erpay, Kasım Kurada, Hüseyin Palabıyık, Hasan Sevük, İdris Taşdelen, Muzaffer Ünal ve Sefai Vural olarak açıklandı.

CHP Bartın Kurultay Delegeliklerine ise İsmail Cem Akyol, Muhammet Rıza Yalçınkaya, Uğur Güneş ve Recai Çakır seçildi.

Haber: Haluk Türkoğlu