Bartınspor son maçında gol oldu yağdı!
Bu sezon TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Bartınspor, ligin son maçını kendi evinde oynadı. Bartınspor hafta sonu Bartın Atatürk Stadında Kırıkkale temsilcisi Kırıkkale Yahşihanspor ile karşılaşırken karşılaşmada adeta gol oldu yağdı.
TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bartınspor, hafta sonu ligin 30. hafta karşılaşmasında kendi evinde Kırıkkale Yahşihanspor’u konuk etti.
Bartın Atatürk Stasında saat 15:00'da başlayan maçı İstanbul bölgesel hakemlerinden Abdullah Murat Yoldaş yönetirken yardımcı hakemlik görevlerini ise Yücel Alkaşi, Raşit Tepetam ve Emre Aykay yaptı. Maçın gözlemciliğini ise Fatih Uysal üstlendi.
Temsilcimiz Bartınspor ligin son maçına 53 puanla 4’üncü sırada çıkarken, rakip takım Kırıkkale temsilcisi Yahşihanspor ise ligde 17 puanla 15’inci sırada yer aldı.
Bartınspor maça teknik direktör Abdurrahman Güneş yönetiminde; Emre Çelik, Kerem Ali Seymen, Mehmet Ali Uçar, Eray Akdemir, İbrahim Enes Hoş, Alperen Yoldaş, Yusuf Üstünsoy, Alperen Akan, Süleyman Öztürk, Melih Nişancı ve Kerem Küçük ilk 11’i ile çıktı.
Gol yağmuru 9’uncu dakikada başladı
Bartınspor karşılaşmanın ilk dakikalarında ilk golünü kaydederken 9’uncu dakikada Melih Nişancı’nın golü ile 1-0 öne geçti. 17’nci dakikada bir kez daha Melih Nişancı sahneye çıkarken durumu 2-0 yaptı. Bartınspor 36’ıncı dakikada ise İbrahim Enes Hoş ile skoru 3-0 yaptı.
Bartınspor devre arasına girmeden Mehmet Ali Uçar’ın 41’inci dakikadaki golü ile skoru 4-0 yaparak devre arasına girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Bartınspor galibiyeti kesinleştirirken gol yağmuruna devam etti. Bartınsporlu oyuncu Mustafa Tuna Kumru dakika 55’de gol kaydederken skoru 5-0 yaptı.
61’inci dakikada ise rakip takımdan Veysel Yunus Bulut skoru 5-1’e getirirken, 67’inci dakikada ise Bartınsporlu oyuncu Mustafa Tuna Kumru cevabını vererek skoru 6-1 yaptı.
Maçın son golünü ise rakip takımdan Veysel Yunus Bulut atarken karşılaşma 6-2 Bartınspor’un zaferiyle sona erdi.
Bartınspor, Kozcağız Belediyespor ile karşılaşacak
Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan son maç ile sezonu tamamlayan Bartınspor, Bartın 1. Amatör Küme Şampiyonu olan Kozcağız Belediyespor ile play-off mücadelesine çıkacak.
Oynanacak olan mücadelenin ardından TFF 2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Bartın’ı temsil edecek olan takım belirlenecek.
Haber: Haluk Türkoğlu