Bartın'ın Projeleri Ankara'da Masaya Yatırıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt ile birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Bartın'da devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Bartın'ın Projeleri Ankara'da Masaya Yatırıldı

Milletvekili Aldatmaz, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, Bartın’ın ihtiyaçları ve projeleri konusunda değerlendirmeler yapıldığını belirtti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt ile bakanlıkta bir araya geldiklerini ifade etti.

Bakan Tunç, paylaşımında Batı Karadeniz’in incisi Bartın’ın dört bir yanında yürütülen çalışmalar ve projeler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldığını belirterek, “Şehrimizi Türkiye Yüzyılı’nda her alanda daha da ileriye taşımak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Haluk Türkoğlu