Ju Jitsu Avrupa Şampiyonası Milli Takımı Bartın'da
Ju Jitsu Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Milli Takım kampı Bartın'da başladı.
Türkiye Ju Jitsu Milli Takımı, antrenörler ve federasyon yetkilileriyle birlikte Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş'ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini paylaştı.
Federasyon As Başkanı Hulisi Elmas ile Milli Takım antrenörleri Ahmet Dörtlemez, S. Mehmet Hallaç, İsmet Durnaoğlu, Barbaros Çevik ve Derya Dörtlemez'in de yer aldığı kafile, ziyaret sırasında samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Toplu halde çekilen hatıra fotoğrafının ardından ekip, il protokolüne teşekkür ederek ayrıldı.
Aldatmaz'dan mangal sözü
Öğleden sonra ise kafile, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'ı ziyaret etti. Milletvekili Aldatmaz, sporcularla tek tek tanışarak özel ilgi gösterdi. Avrupa Şampiyonası'nda milli sporculardan madalya beklediğini ifade eden Aldatmaz, ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti. Ayrıca, milli takıma Dünyaca ünlü lav sütunlarıyla bilinen turistik “Güzelcehisar” sahilinde mangal ziyafeti sözü verdi.
Bartın'daki kamp 13 sporcunun (8 kadın, 5 erkek) ve 5 antrenörün katılımıyla toplam 18 kişilik kadro ile gerçekleştiriliyor. Sporcular, 10 gün boyunca günde çift antrenman yaparak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürecek.
Milli Takım kafilesi, 21 Ağustos 2025 Perşembe günü İstanbul'dan Hırvatistan'a hareket edecek.
Haber: Haluk Türkoğlu