Huzur ve güven için denetimler sürüyor

Bartın Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetim ve operasyonların sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

Denetimler kapsamında toplam 7.250 şüpheli şahıs sorgulanırken, 3 aranan kişi yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 1 tabanca, 15 fişek, bir miktar bonzai uyuşturucu ve 59.300 TL kumar parası ele geçirirken, kumar oynayan 34 şahsa toplam 314.116 TL idari para cezası uygulandı.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ise 10,26 gram metamfetamin, 1,04 gram esrar ve 1 adet cam aparat (payp) ele geçirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ise 50 kilogram açık kıyılmış tütün ve 20 litre etil alkol ele geçirerek ilgili işlemleri başlattı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü, denetimlerin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Haber: Soner Boyacı

Bakmadan Geçme