AKIN, 'ÖNÜMÜZDE Kİ YILLARDA DA DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ'
Başkan, sporcuları tebrik etti
Haber merkezi
15 yıl aradan sonra Bartın Belediyesi organizasyonunda tekrar düzenlenen İnkumu Beach Volley Turnuvası'nda dereceye giren takımlar düzenlenen akşam yemeğinde Başkan Cemal Akın ile bir araya geldi.
İnkum'u Alihan Otel'de gerçekleşen programa Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnalı, turnuvada dereceye giren sporcular ve aileleri katıldı.
Program hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “ 15 yıl aradan sonra belediyemiz organizasyonunda tekrar düzenlediğimiz İnkumu Beach Volley turnuvasında derece giren sporcu arkadaşlarımızla ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Hem sporcu dostlarımız hem de izleyiciler için güzel bir turnuva oldu. Allah nasip ederse önümüzde ki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Derece giren sporcularımızı tebrik ederim” dedi.