Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu

Yerel seçimler için artık geri sayım başlarken partisinin ve Cumhur İttifakının seçim çalışmalarına destek olmak için Bartın'daki ziyaretlerine devam eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve MHP MYK Üyesi Cemal Akın ile birlikte kent merkezinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar temennilerinde bulundu.

Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu

Yerel seçimler için artık geri sayım başlarken  partisinin ve Cumhur İttifakının seçim çalışmalarına destek olmak için Bartın’daki ziyaretlerine devam eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı  Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve MHP MYK Üyesi Cemal Akın ile birlikte kent merkezinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar temennilerinde bulundu. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu ise “Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte kent merkezinde esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledik. Hemşehrilerimizle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik, Bartın’ımızın geleceğini konuştuk. Beleye çalışmaları hakkında bilgiler vererek, yapılması planlanan vizyon projelerimizi anlattık. Daima birlik içinde olduğumuz esnaflarımıza, destekleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Hürriyet Yaşam Merkezi’nde toplantı

Mahallelerdeki seçim çalışmalarına da devam eden Fırıncıoğlu, Hürriyet Yaşam Merkezi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, yapılması planlanan projelerini anlattı.  Toplantıda  talep ve önerileri de dinleyen Fırıncıoğlu, mahalle sakinleriyle istişarede bulundu. Fırıncıoğlu “İftar sonrası Hürriyet Yaşam Merkezi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, projelerimizi anlattık. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk. Her zaman dediğimiz gibi Bartın’ımızı vatandaşlarımızla beraber yönetiyoruz. Onların düşünceleri bizler için çok kıymetli. Bizleri güler yüz ve samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerime, ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Fırıncıoğlu ziyaret turunda

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Bartın için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Fırıncıoğlu, talep ve önerilerini dinleyerek “Bartın’ımızın inşa ve ihyası için kurumlarımız, dernek ve odalarımızla birlikte hareket etmeye devam edecek, şehrimizi örnek bir kentleşme ile geliştirmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda da sürekli istişare ederek, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Son olarak da Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Dekanı Prof.Dr. Sayın Bilal Demirhan, Kütüphane Başkanı Sayın Burak Beygirci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Sayın Ramazan Arslan, Eğitim Fakültesi Dekanlığı Öğretim Görevlilerini, Ziraat Odası Başkanı Sayın Ahmet Beske ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bartın 1.Noteri Sayın Nurcan Kurtoğlu ve noter çalışanlarını, Bartın Kent Müzesi çalışanlarını ziyaret ederek, hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizi anlattık. Bartın’ımız için çalışmak bizim en büyük gururumuzdur. Desteğinizle bu gururu birlikte yaşayacağız” ifadelerinde bulundu.

“750 araçlık katlı otopark inşa edeceğiz”

Fırıncıoğlu, yeni dönem projeleri arasında yer alan750 Araç Kapasiteli Katlı Otopark Projesiyle ilgili ise detaylı bilgi verdi. Kent merkezindeki trafik sorununun çözümü için yaya ve taşıt köprüleri, yeni çevreyolu ve kavşak düzenlemeleri, akıllı ulaşım altyapısı toplu taşıma iyileştirmeleri, yaya ve bisiklet yolları, trafiği hafifletme stratejileri, çevresel duyarlılıkdan oluşan Yeni Trafik Master Planı Projesi ortaya koyduklarını belirten Fırıncıoğlu, otopark sorunuyla ilgili de çalışma yapacaklarını ifade etti.

“Otopark Sorununu Çözeceğiz”

Projenin detaylarıyla ilgili bilgi veren Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 “Bartın Belediyesi olarak, şehrimizin trafik sorunlarına çözüm getirmek ve otopark sıkıntısını gidermek amacıyla büyük bir projeye daha imza atacağız. Kent merkezinde mevcut İl Sağlık Müdürlüğü’nün bulunduğu alana modern ve kullanışlı bir katlı otopark inşa edeceğiz.

“Rahatlıkla Araçlarını Park Edebileceği Bir Alan Olacak”

Bu proje, hem şehir trafiğini rahatlatarak ulaşımı kolaylaştıracak, hem de şehir merkezinde park yeri bulma sıkıntısını ortadan kaldırarak şehir sakinlerimize daha konforlu bir yaşam sunacak. Toplam 750 araçlık geniş bir kapasiteye sahip olan otoparkımız, şehir merkezinde araç parkı konusunda yaşanan sıkıntıları çözecek. Hem yerel halkımızın, hem de şehri ziyaret eden misafirlerin rahatlıkla araçlarını park edebileceği bir alan olacak.”

Dünya Tiyatrolar Gününü kutladı

Fırıncıoğlu, bir mesaj yayınlayarak da 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü de kutladı. Fırıncıoğlu, mesajında “Sanatın temel dallarından birisi olan tiyatro, toplumun uygarlık düzeyinin en önemli göstergesidir. Tiyatro, geçmişi, günümüzü ve geleceğimizi anlamımıza yardımcı olur. Sorunlara ışık tutar, yol gösterir. Tiyatro insanları eğitir, eğitirken de düşündürerek muhakeme yeteneğimizin gelişmesine katkıda bulunur. İnsan öyküsünü derinlemesine yansıtan, eğitici bir sanat dalı olan ve günümüzdeki sinema ve televizyonunun da temel dayanağı olan tiyatronun geniş kitlelere tanıtılarak sevdirilmesi toplumun eğitiminin, dilinin, kültürünün ve estetik duyarlılığının gelişmesi sürecine önemli katkı sağlar. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Sanatla uğraşmayan toplumların can damarlarından biri kopmuş demektir' diyerek sanata gösterdiği büyük önemi ortaya koymuştur. Biz de bu fikir ışığında Belediye olarak sanatın her alanında sanata ve sanatçıya destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tiyatronun gelişmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocuların, sahne arkasındaki tiyatro emekçilerinin ve tüm tiyatro sevenlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlarım” dedi.

Tuna’ya park yapılıyor

Bir taraftan vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam eden Fırıncıoğlu, Halk Buluşmaları Toplantılarında Tuna Mahallesi sakinleri tarafından iletilen park talebini yerini getirmek için gerekli talimatları verdi. Fırıncıoğlu konuyla ilgili “Halk Buluşmaları Toplantılarında Tuna Mahallesi sakinleri tarafından iletilen park talebi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma başlattı. İçerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları ve spor aletlerinin bulunacağı park alanı en kısa zamanda mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu
Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu
Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu
Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu
Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu
Tunç'tan merkezde Fırıncoğlu'na destek turu