Bartın Çocuk Şenliği gördü

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda Çocuk Şenliği düzenledi. Yüzlerce çocuğun katıldığı şenlikte her yer kırmızı beyaz Türk Bayrağıyla doluyken Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya'nın çocuklara, çocuklarında Başkan Yalçınkaya'ya ilgisi ve sevgisi dikkatlerden kaçmadı.

Bartın Çocuk Şenliği gördü

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 23 Nisan Salı günü 12.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Çocuk Şenliği Programı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu şenlikte birbirinden eğlenceli gösteri ve etkinlikler çocuklarla buluştu. Çocukların sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirdiği etkinlikler çerçevesinde animasyon gösterileri, bando gösterisi, şişme oyun parkurları, tiyatro gösterileri, maskotlar, yüz boyama etkinliği, kukla gösterisi, animatör eşliğinde yarışmalar ve bubble Show gerçekleştirildi.

“Bu Özel Günü Birlikte Kutladık”

Bu anlamlı günde gerçekleştirilen şenliğin düzenlenmesine emek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür eden Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşku ve heyecanla tam bir bayram havasında kutladık. Çocuklarımızın neşesi ve enerjisiyle dolu bu özel günü birlikte kutlamaktan son derece mutlu olduk. Bu anlamlı günde gerçekleştirilen şenliğin düzenlenmesine emek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha nice bayramlara erişmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Belediye tiyatrosundan 23 Nisan’a özel gösteri

Yine 23 Nisan dolayısıyla Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu çocuklarla buluştu. Belediye Şehir Tiyatrosu’nun “Leke” isimli oyunu çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinliğin düzenlenmesine emek veren herkese teşekkür eden Rıza Yalçınkaya; “Büyük beğeni toplayan etkinliğin düzenlenmesinde emekleri olan tiyatro oyununu uyarlayan ve yöneten Sayın Zafer Gecegörür ve ekibine teşekkür ediyorum. Katılım sağlayan herkese de saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bartın Çocuk Şenliği gördü
Bartın Çocuk Şenliği gördü
Bartın Çocuk Şenliği gördü
Bartın Çocuk Şenliği gördü
Bartın Çocuk Şenliği gördü
Bartın Çocuk Şenliği gördü