Yıldırım'dan il müdürlerine Bartınspor forması

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin Önder ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Akkaş'a Bartınspor'a verdikleri desteklerden dolayı forma hediye etti.

Yıldırım'dan il müdürlerine Bartınspor forması

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin Önder ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Akkaş’a Bartınspor’a verdikleri desteklerden dolayı forma hediye etti. Üzerlerinde Önder ve Akkaş için özel olarak hazırlanmış olan formaları hediye eden Yıldırım, “Tarım ve Orman İl Müdürümüz Yasin Önder ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Halil Akkaş, ellerinden geldikleri kadar Bartınsporumuzun yanlarında oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Biz de kendilerine teşekkür etmek istedik. Bartınsporumuza destek olan herkes sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Takımımız bu sezon hedeflerine ulaşacak. İlk etap olan ligi lider olarak tamamladık. Şimdi sıra play-off’larda.” dedi.

Kolay bir sezon olmadı

Ligi de değerlendiren Yıldırım, “Başkanımız Serkan Yurtaçan ve beraberindeki kıymetli yöneticilerimiz sezon başında çok ama çok ağır bir yükün altına girdiler. Teknik Direktörümüz Gökhan Baladin’in de katkılarıyla gerçekten kaliteli futbolculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Futbolcularımız kalitelerini ve emeklerini her maçta sahaya yansıttı. Zorlu bir sezonda çok güçlü rakiplerimize karşı şampiyonluğu elde ettik. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz sahada mücadelelerini ortaya koyarken saha dışında ise Başkanımız Serkan Yurtaçan ve yöneticilerimiz gerçekten çok büyük fedakarlıklara imza attılar. Bartın’da yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına kadar kenetlenmiş bir Bartınspor camiası var. Hafta sonu Taşköprüspor maçının ardından tüm dikkatimizi Play Off maçlarına vereceğiz ve Bartın’ın ortak markası Bartınspor’u 3. Lig’e taşımanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.” Dedi.

Bayrak kampanyasına destek bekliyoruz

BAL Liginin 3. LİG’den daha zor olduğunu da dile getiren Yıldırım, “Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig olarak ifade edilen BAL Ligi 3. LİG’den daha zor ve daha masraflı bir lig. Neredeyse sıfır destekle sezona başlıyor ve tüm sezon boyunca deplasman dahil tüm masraflarınızı cebinizden karşılamanız gerekiyor. İşte böylesine zor bir ligde mücadele eden Bartınspor’un kısıtlı imkanlara karşın ligi şampiyon tamamlaması gerçekten çok ama çok anlamlı. Bu sürece kadar Bartınspor’a sağlanan destekte çok kıymetli. Şampiyonluğumuzu ilan etmemizin ardından artık tüm Bartınlı sporseverlerin, Bartın’da yatırımı bulunan iş insanlarının ve yine Bartın’da faaliyet gösteren tüm esnaflarımızın bütçeleri dahilinde Bartınspor’a sağlayacakları destek Play-Off maçları öncesinde çok önemli. Bu noktada Bartın’ın tüm kesimlerinden Bartınspor’un bayrak kampanyasına destek bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.