Ulus'ta Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği
Ulus'ta Ramazan Bayramı öncesinde belediye ekipleri tarafından kapsamlı temizlik çalışmaları başlatıldı. İlçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sokaklar yıkanırken, cadde ve kamusal alanlarda da detaylı temizlik yapılıyor.
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, sahada görev yapan belediye ekiplerini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Temizlik personeliyle sohbet eden Başkan Uzun, özverili çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.
Başkan Uzun, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı daha temiz ve sağlıklı bir ortamda karşılayabilmesi için belediye ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. İlçe genelinde temizlik faaliyetlerinin bayram öncesinde daha da yoğunlaştırıldığını ifade eden Uzun, Ulus’un bayrama en iyi şekilde hazırlanması için ekiplerin sahada çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
Haber: Erkan Hızoğlu