Tunç'tan Kozcağız ziyareti

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanım Mustafa Karaman'ı AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kozcağız Belde Başkanı Orhan Acıbal, Bartın Belediye Meclis Üyesi Canan Çavuşoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Dinçer Çavuşoğlu ve Hüseyin Demirci ile birlikte ziyaret etti.

Tunç'tan Kozcağız ziyareti

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın belediye çalışmalarını anlattığı ziyarette hükümet yatırımları, yeni projeler, doğalgaz çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye başkanı Mustafa Karaman Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, her daim verdiği destek ve katkılarından dolayı da Milletvekili Tunç’a teşekkürlerini iletti.

Türker Gülsoy'un cenaze törenine katıldı

Milletvekili Tunç, İl Genel Meclisi Üyesi Giray Gülsoy'un babası eski Milli futbolcu ve eczacı Türker Gülsoy'u Kozcağız Beldesinde düzenlen cenaze törenine katılarak taziyelerini iletti. Tunç, “İl Genel Meclisi Üyemiz Giray Gülsoy'un babası eski Milli futbolcu ve eczacı Türker Gülsoy'u Kozcağız Beldemizde Hakk'a uğurladık. Merhume Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”dedi.

Kozcağız Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Milletvekili Tunç, Kozcağız Engelliler Derneği'ni İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Kozcağız Belde Başkanı Orhan Acıbal ile birlikte ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Tunç, engelli dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Şarköy Muhtarlığına ziyaret

Milletvekili Tunç Bartın Şarköy Muhtarı Recai Akduman’ı İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte ziyaret ederek,  “Köylerimizi daha yaşanabilir olması için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. Şarköy Muhtarı Recai Akduman ziyaretlerinden ve gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı Milletvekili Tunç’a teşekkürlerini iletti.