Tunç, KYK'daki öğrenciler sahur yaptı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın KYK Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci Yurdunda Üniversiteli öğrencilerle sahur yaptı.

Tunç, KYK'daki öğrenciler sahur yaptı

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ında bulunduğu sahur yemeğinde üniversiteli öğrencilerle sahurda buluşan Milletvekili Tunç, öğrencilere yaptığı konuşmasında “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, dualarınızı kabul etsin, derslerinizde başarılar nasip eylesin, Allah zihin açıklığı versin, ailenize sağlık ve huzur versin inşallah. Sizler Bartın’da eğitim görüyorsunuz her daim ihtiyacınız olduğunuzda emrinize amadeyiz. Bir abi olarak bizi görebilirsiniz. Her türlü ihtiyacınızda emrinizdeyiz. Bartın’da en güzel şekilde eğitiminizi tamamlayıp, hayata en güzel şekilde hazırlanmanız gerekir. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah ülkemizin, milletimizin, birliğini, bütünlüğünü daim eylesin. Hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum ”Dedi.

Üniversiteli öğrencilerin okuduğu Kuran tilaveti ve ilahileri dinleyen Milletvekili Tunç bir süre öğrencilerle sohbet ederek öğrencilere başarı dileklerini iletti.