Tunç 'El birliğiyle Bartınspor'umuza destek olacağız'

Haymana deplasmanına gelerek Bartınspor'a destek veren ve şampiyonluk sevincini kulüp yönetimi ve futbolcularla birlikte yaşayan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 'Ümidimiz, temennimiz bütün duamız Bartınspor'un profesyonel lige çıkması. Bartınspor, Bartın'ınımızın ortak değeri. Bartın'ımızın bir markası. El birliğiyle Bartınspor'umuza destek olarak inşallah Bartınspor'u o hak ettiği profesyonel ligde göreceğiz ' dedi.

Tunç 'El birliğiyle Bartınspor'umuza destek olacağız'

BAL Ligi 5.Bölge 2.Grup’ta mücadele eden Bartınspor 17.hafta deplasmanda Haymana Belediyespor’u 2-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala grubunu şampiyon olarak tamamladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor’un 17.hafta Ankara deplasmanında Haymana Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı izleyerek takıma destek verdi. Bartınspor deplasmanda Hayman Belediyespor’u 2-0 mağlup etti ve ligin bitimine bir hafta kala grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartınspor’un şampiyonluğunu kutladı.

“Bartınspor’u o hak ettiği profesyonel ligde göreceğiz”

Bartınspor’un profesyonel lige çıkması gerektiğini belirten Milletvekili Tunç, “ Bartınspor’umuzu tebrik ediyoruz. Bugün Haymana’yı 2-0 yendiler. Ve BAL Ligi 5.Bölge 2.Grup’ta grubu Bartınspor lider olarak tamamladı. Bartınspor bu galibiyetle grubunda şampiyon oldu. Bütün futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Kulüp başkanı Serkan Bey başta olmak üzere teknik direktör Gökhan hocamızı ve bütün futbolcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Ve ayrıca taraftarımızı da tebrik ediyoruz. Ligde son maçımızı Taşköprü ile oynayacağız. Haymana Belediyespor maçını kazanan Bartınspor şampiyonluğu garantilemiş oldu. İnşallah son maçı oynadıktan sonra Bartınsporumuz play-off’lara gidecek. Bartınspor play-off’larda yılların özlemini inşallah bu takımla gidermiş olacağız. Ümidimiz, temennimiz bütün duamız Bartınspor’un profesyonel lige çıkması. Bartınspor Bartın’ınımızın ortak değeri. Bartın’ımızın bir markası. El birliğiyle Bartınspor’umuza destek olarak inşallah Bartınspor’u o hak ettiği profesyonel ligde göreceğiz. Şampiyonluğu tebrik ediyorum. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu osun” dedi.